Mustaine Публикувано Май 15, 2010 Share Публикувано Май 15, 2010 Искам да попитам някой запознат ли е колко време издържа това нещо с батерия 9в. защото ми се струва ненормално с чисто нова батерия (разбира се от 2 лева) и .. около 4 5 4аса свирене диода да става все по тъмен и по тъмен така ли трябва да е или има проблем с компресора имам и метал зона на която не сьм и сменял батерията доста време . доста свирене имам с нея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
serengeti Отговорено Май 16, 2010 Share Отговорено Май 16, 2010 Estimated battery life - 24 h(carbon).Пише го в инструкцията - защо не четеш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mustaine Отговорено Май 16, 2010 Автор Share Отговорено Май 16, 2010 защото нямам инструкция а в тия дето намерих в нета не пишеше нищо за живота на батерията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Май 16, 2010 Share Отговорено Май 16, 2010 Пробвай на дигитален дилей да сложих батерията и да видим тогава учудване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MaPT0_T Отговорено Май 18, 2010 Share Отговорено Май 18, 2010 ^ на Digital Delay baterry life - 1 час xD най-много ... а иначе с батерии риска да ти замине натерията по време на репетиция или на концерт е голяма , за това ти препоръчвам да си купиш адаптер и има едни много хитри кабелчета дето се пъхат в буксата на изхода на адаптера и ти разклоняват напрежението . Имаше ги в Techno Music в Бургас за 3 - 4 лева . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts