Jordan_J Публикувано Февруари 5, 2006 Share Публикувано Февруари 5, 2006 (Редактирано) Пускам тук две парчета на моя приятел, колега и съгражданин - Костадин Джамбазов. Онзи ден той ми беше на гости и ми донесе няколко свои демо диска и реших, че е добра идея да пусна тук някои неща от там. А скоро ще излезе и неговия албум, който сега записват в MEZZOFORTE RECORDS , който с нетърпение ще чакаме да излезе. Ето и линкове към парчетата: http://visiondann.com/MP3s/Kosio3.mp3 http://visiondann.com/MP3s/Kosio7.mp3 Ще ги пусна и в Г-Мейл, защото не всички ще могат да ги отворят оттук ... Редактирано Февруари 5, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 5, 2006 Току що ги пратих и на Г-Мейла. Можете да ги чуете там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Февруари 5, 2006 Share Отговорено Февруари 5, 2006 мн яко, сега слушам първото, ама той разбирал ли се е за материала, който е ползвал за парчетата :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Февруари 5, 2006 Share Отговорено Февруари 5, 2006 May the force with you пич!!! Понеже съм тотален фен на сагата,много се накефих . пък и тия две каси(на моменти) направо развинтиха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Февруари 5, 2006 Share Отговорено Февруари 5, 2006 много готини нещица обаче този саунд на дистнатата китара нещо изобщо не ми се нрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Февруари 5, 2006 Share Отговорено Февруари 5, 2006 Другото парче много яко и то Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2006 Аз също мисля, че по саунда има какво още да се желае. Записите ги е правил в домашни условия. В албума всичко ще е различно - сигурен съм. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2006 мн яко, сега слушам първото, ама той разбирал ли се е за материала, който е ползвал за парчетата :think: Не разбрах този въпрос . . . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Февруари 6, 2006 Share Отговорено Февруари 6, 2006 ми щото е позлвал готови неща в първото парче - STAR WARS Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Февруари 6, 2006 Share Отговорено Февруари 6, 2006 Мене ме искефиха и двете Браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2006 Star Wars е само за шоу В албума ще има само авторски парчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts