pe66o Публикувано Май 10, 2010 Публикувано Май 10, 2010 Здравейте на всички, Имам следния проблем: моята саунд карта е C-Media CM6501 Like Sound Device,инсталирам си аз драйверите всичко е ОК обаче иконката долу на старт лентата (демек саунд менaджeра към драйверите) като я натисна и ми забива целия комп и трябва да го рестартирам.Аз съм с Windows 7 64bit дали е проблема в уиндоуса не знам, драйверите също са за 64bit операционна система, но са за Windows Vista, защото това бяха най-новите в офицялния сайт на C-Media. Ако някой знае как да оправя този проблем така че да мога да си използвам саунд менаджера или да ми каже от къде мога да си дръпна драйвери за Windows 7 64bit (ако има разбира се) да помага!!! Също като ги сложих тези драйвери ми стана по-слаб и микрофона поне 3 пъти по слаб!!!Не знам Какво да правя!!!В момента драйверите са ми версия: 6.0.7.413 (13.4.2007 г.) ако има по-нови или каквото и да било помагайте моля!!! Благодаря Предварително! Цитирай
dedomito Отговорено Май 12, 2010 Отговорено Май 12, 2010 За да спестиш мъки пробвай как ще върви всичко на ХР и ако там си работи нормално направо си инсталирай ХР . Аз загубих три дни да се мъча с Прозорец 7 и накрая пак се върнах на ХР . При 7 звуковите ми карти работеха като хората . Предполагам ,че след време 7 ще е пушка , но на този етап е гола вода . Половината програми няма да ти работят като хората . Цитирай
Recommended Posts