zmeq Публикувано Февруари 4, 2006 Публикувано Февруари 4, 2006 Абе няколко момчета ще събираме да правиме група(главно с учебна цел) и се чудиме дали можем да направиме репетиционна от помещение с размери 3м на 3м.Ако не,какви трябва да са размерите. Мерси предварително. Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Не, не можете Поне 25-30 кв. м. ви трябват. Има много оборудване, което да се побере там. Освен това третирания на помещението за звукоизолация и намаляване на отраженията го правят още малко по-тясно. А и тесните репетиционни са кошмар. Трябва ви по-голямо, примерно 40 кв. м. (минимум 25-30) помещение, и БЕЗ СЪСЕДИ :read: :read: :read: . Мазета, тавани и т.н. отпадат. Успех Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Ако е 3x3 не знам къде изобщо ше съберете всичко! Барабните особено - те заемат най-много място... Иначе ако свирите с някфи 20W усилвателчета примерно, що да не се съберете... Моя таван е 3x4 приблизително и всичко си се събира... Е не е супер комфортно и широко, но не е и супер тясно... Иначе има и варианти и за по-евтина и що годе добра шумоизолация... Ама забрави да изолирате звука изцяло... Цитирай
zmeq Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Отговорено Февруари 5, 2006 (Редактирано) Мисля че може и да се събереме, защото още нямаме барабанист,а ние сме двама китаристи и един басист барбар с оборудването(никой не е казал,че имаме професионално оборудване). На първо време ще свириме кавърчета,за да има някаква координация,иначе и авторски парчета (евентуално) ще свириме. Мерси за бързите отговори. Редактирано Февруари 5, 2006 от zmeq Цитирай
maringtr Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Еми тогава не мисля че има проблем да свирите заедно... Но един ден като решите да оборудвате по-професионално, това помещение определено няма да ви стигне... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 То тогаз няма да има смисъл от звукоизолация и разни такива "джиджавки" Цитирай
zmeq Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Отговорено Февруари 5, 2006 Забравих да добавя,относно отговорите: Glacierise,относно размерите,ако не се събереме,имаме съседна стая (2х3-голямо мазе )ще включиме и нея ако трябва, ама за сега,както казах нямаме тупанджия и оборудването не е много(не съм казвал,че имаме професионално оборудване)така,че сигурно ще се събереме Dark,зна4и може да се събереме,мерси за отговотра братле,изглежда ще е тясно ама това няма да ни спре да :guitar: Мерси отново Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Правите една обла дупка в стената между стаиде (с диаметър 1 метър) и готово - имате по-голямо помещение ... Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Без барабанист може да си свирите и у вас. Няма голям смисъл от репетиционна без барабанист Цитирай
zmeq Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Отговорено Февруари 5, 2006 (Редактирано) То мясото е мазенце,и сме го избрали него точно поради причината,че там никои няма да ни прави скандали за шума,а и е единственото място което е 100% свободно,а и ти сам каза че съседите ще реват ако сме "у нас". Сещаш П.П:А за барабанист като стана дума,значи паднала ми се е една далаверка да зема барабани,чинели,фус....на смешна цена така че вътре в бъдещата репетиционна ще си е горе долу обзаведено. Редактирано Февруари 5, 2006 от zmeq Цитирай
7thString Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Абе много тежкарско го раздавате Замислете се колко много групи са започнали в разни мазички и килери 2х3 метра... не се събира ли.......? Цитирай
Recommended Posts