Борис Публикувано Май 6, 2010 Публикувано Май 6, 2010 Таа така от 4-5 месеца съм в този форум,но чак сега разбирам,че имало такова животно самопредставяне.Не знам какво да кажа за себе си,така че ако ви интересува нещо ме питайте Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 6, 2010 Отговорено Май 6, 2010 Леко ще загатна това, което се пише тук с ето този линк Оп'лянкааа! Цитирай
Борис Отговорено Юни 9, 2010 Автор Отговорено Юни 9, 2010 О,ъм да съжалявам 1)nickname:Борко 2)Възраст:14г. 3)Образование:Почти основно 4)Вашият инструмент/и:Китара 5)Предпочитан музикален стил:Метъл,блус 6)Вашият вдъхновител:Не знам 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Исках да си направя китара... 8)Странични интереси:Ядене главно 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Аз съм пуберче и изведнъж ми прищрака да извадя прашната акустична та да видя какво е,и от тогава не съм оставил китарата та чак спя с нея По принцип съм весел човек,но не общувам с прекалено много хора ))) Цитирай
Recommended Posts