monthley Публикувано Февруари 3, 2006 Публикувано Февруари 3, 2006 (Редактирано) ами... искам савет от вас каква китара да си купя (за акустична става въпрос) туй като от скоро почнах да се уча на една мн мн стара и раздрънкана китара "орфей", искам да си зема нещо по сносно... там е проблема и че не разполагам и с много пари.. около 200 лв. Не търся нещо чак толкова добро, нормална китарка Незнам какво ще кажете за марката Стагг маи не е от ранга на Фендер но не са и ои боклуците доколкото знам са белгииски, и ако можете да ми кажете как да разбера как една китара за нищо не става... Защото не сам много навътре и ме е страх да не купя нещо което после... например да не подлежи на настроика или нещо от сорта Редактирано Февруари 3, 2006 от monthley Цитирай
chocho Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Виж тук: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=7429 Има полезна информация. Цитирай
monthley Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 ааа.. за марката Стагг какво мислите?? Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 човече, знаем че си нов във форума, но все пак използвай функцията търсене има хиляди теми специално за тези неща които те интересуват! Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Аз имам електро-акустичен Стаг за 205 лева - според мен е страхотен и е най-доброто, което може да се купи за тези пари. Ръчна изработка, много удобен гриф, много добър звук(това си е мое мнение де). Без електроника може да си вземеш прекрасен Стаг за 160 лева някъде само... Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Стига де тая тема сигурно я има поне 10 пъти Цитирай
7thString Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Аз имам електро-акустичен Стаг за 205 лева Подкрепям! Тва е страхотна китара! Цитирай
Hantov Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 и аз подкрепям, ако ще си купувам акустика, тази ще е Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Стига де тая тема сигурно я има поне 10 пъти остави ги няма смисъл - като кон с капаци са Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Винаги е така по форумите, новите герои са неориентирани, но с време се адаптират... Редактирано Февруари 4, 2006 от Lord_Bad Цитирай
nasko Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Аз имам електро-акустичен Стаг за 205 лева - според мен е страхотен и е най-доброто, което може да се купи за тези пари. Ръчна изработка, много удобен гриф, много добър звук(това си е мое мнение де). Без електроника може да си вземеш прекрасен Стаг за 160 лева някъде само... много се извинявам, не съм 100% китарист ,но понеже учих и икономика си задавам въпрос -"кой е правил тази китара- ръчна изработка - 105 евро цена в България ако извадим мито 3.2% ддс-20%=80.64 евро пътни не слагам и печалба на продавача . питам кой е тоя майстор който е направил тази китара за може би 20- 30 евро. и защо нащте български майстори взимат толкова пари за китара в която е включено и адаптери и ключове. стана ми интересно просто. Цитирай
bobalan Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Аз имам електро-акустичен Стаг за 205 лева - според мен е страхотен и е най-доброто, което може да се купи за тези пари. Ръчна изработка, много удобен гриф, много добър звук(това си е мое мнение де). Без електроника може да си вземеш прекрасен Стаг за 160 лева някъде само... много се извинявам, не съм 100% китарист ,но понеже учих и икономика си задавам въпрос -"кой е правил тази китара- ръчна изработка - 105 евро цена в България ако извадим мито 3.2% ддс-20%=80.64 евро пътни не слагам и печалба на продавача . питам кой е тоя майстор който е направил тази китара за може би 20- 30 евро. и защо нащте български майстори взимат толкова пари за китара в която е включено и адаптери и ключове. стана ми интересно просто. въпроса е напълно уместен и отговора е само един - майстор Стаг Ли Но имай предвид, че китара правена от майстор в БГ е по-скъпа, но и доста по хубава от китара Стаг. Но цената си е страхотна, аз също бих си взел, просто за да си имам. Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 много се извинявам, не съм 100% китарист ,но понеже учих и икономика си задавам въпрос -"кой е правил тази китара- ръчна изработка - 105 евро цена в България ако извадим мито 3.2% ддс-20%=80.64 евро пътни не слагам и печалба на продавача .питам кой е тоя майстор който е направил тази китара за може би 20- 30 евро. и защо нащте български майстори взимат толкова пари за китара в която е включено и адаптери и ключове. стана ми интересно просто. Виж какво - това ми е пределно ясно - и все пак то не променя факта че майстор Стаг Лий е направил хубава китара за нищо пари. С ръка на сърцето мога за заявя че тая китара не е в никакъв случай по-лоша от евтините модели на Фендър и Ибанез(които не са и особено евтини по някои стандарти де)... :wall: Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 А кой точно е Стаг Лий? Някой китайски белгиец ли? Иначе Stagg определено не са лоши китари. Цитирай
Lord_Bad Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 Стаг Лий е намек че китарите се правят в Китай за да излизат толкова евтини(или някъде в района)... Цитирай
Recommended Posts