DeathZone Отговорено Февруари 5, 2006 Автор Отговорено Февруари 5, 2006 Благодаря, ви много!!! Абе доста е сухичко , може и по добре , ма нека стои така за сега , "вода и леб ми не сака" , както казава моя стар и добър приател Фифчо. Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 5, 2006 Отговорено Февруари 5, 2006 Изкарвай албум, мадафака! С тоя саунд направо, идеален си е. Може само лееко да го компресираш Лекинко А и да не го, пак е супер! Записвай и издавай! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 6, 2006 Автор Отговорено Февруари 6, 2006 Мерси за хубавите думи ..... Много още има да се учи , ма няма да се даваме я ..... )) Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 Ако има мерклия може да му удари една бас партия Цитирай
vasko321 Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Престраших се и аз да пиша тука Много яко, това ме кефи ме и си го слушам по улиците на мп3-то! чакам още с нетърпение Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 Престраших се и аз да пиша тука Много яко, това ме кефи ме и си го слушам по улиците на мп3-то! чакам още с нетърпение Благодаря за хубавите думи , за мен е голяма чест!!! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Я, браво, много добре си го изсвирил. Значи обичаш да пилиш блусчета,а? Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 7, 2006 Автор Отговорено Февруари 7, 2006 Я, браво, много добре си го изсвирил. Значи обичаш да пилиш блусчета,а? Благодаря! ...... Не мога да твърдя че свиря кадърно блус , но определено обожавам този стил ..... :violin: :guitar: Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 9, 2006 Отговорено Февруари 9, 2006 ама че те знаем как свириш то ясно, но звука си е напредък от твоя страна, мда, само фуса не ме кефи Цитирай
Recommended Posts