Steppenwolf Отговорено Май 19, 2010 Отговорено Май 19, 2010 Ясно. Ще го пробвам по някое време, симпатичен е. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 "Your computer cannot run this software, the required feature set SSE2 is not supported." Well, go to hell then! Тъкмо помислих, че най-накрая може и да съм намерил своя DAW, обаче ми направи много гнусна подсечка. Ако още имате Pentium III като мен или друг процесор, който не поддържа SSE2 набора, не си губете времето с опити. Всъщност, това не е лоша мотивация за по-навременно пенсиониране на компа. 1 Цитирай
nota Отговорено Март 18, 2011 Отговорено Март 18, 2011 Някой може ли да ми каже как да я настроя така че като заредя даден Миди Файл да ми го чете т.е. както е в Кюбейс примерно там като кача дадено Миди си ми нарежда и каналите и т.н. а тук нещо неще т.е. трябва аз да си ги редя и т.н. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 На новия ми десктоп Studio One x64 върви много добре, само че не ми харесва съвсем като изпълнение и функционалност. Освен това, за разлика например от Sonar X1 x64, от който имам хубави впечатления, този не вижда Korg Legacy Collection (ще го пробвам пак). Старите Сонари също имаха проблеми с тези VST. От друга страна, възможни и очаквани са проблеми при свързването на 64-битови DAW с 32-битови VST. В момента Studio One ми е деинсталиран. Не разбрах какъв е проблемът? Зареждаш MIDI, пращаш изхода където ти трябва... Цитирай
nota Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Здравей колега !!! Значи както ти спомена Зареждаш MIDI, пращаш изхода където ти трябва точно в това е проблема като заредиш дадено миди в Сонар да речем нали той си ти нарежда всички миди писти на отделен канал и т.н. а Studio One неможе или поне аз не зная как.Опитвах как ли не но не и не ... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Най-напред, необходимо е да си записал MIDI файла във формат 1. MIDI формат 0 записва всичко на една писта, а формат 1 - на различни. Това, за което питаш при Studio One - при отваряне да ти присвоява по ред на номерата следващ канал за дадена писта, - отсъства като опция, доколкото виждам. Самият софтуер е още в ранен стадий и му липсват някои функционалности. Едва след добавяне на инструмент можеш да му избереш канал. При това не можеш да изпращаш до всички или няколко канали, както примерно може в Sonar и Cubase (няма Omni). Цитирай
nota Отговорено Март 19, 2011 Отговорено Март 19, 2011 Ясно колега значи Studio One отпада от топ 20 за сега т.е. продължавам да си работя с Cubase 5 и това си е. Благодаря ти за отделеното внимание. Цитирай
nota Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 Айдеее ше чакаме скоро и Studio One 2 Цитирай
METRONOME Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 S1 v2 е вече факт! Много DAW производители ще си загубят клиентите Цитирай
nota Отговорено Октомври 18, 2011 Отговорено Октомври 18, 2011 мдааа и аз съм на това мнение момчета кажете как да го сваля че нещо не ми се получава Цитирай
nota Отговорено Декември 4, 2013 Отговорено Декември 4, 2013 Здравейте ! ! !Някой знае ли как да експортна проект в който имам и видео материал ?Благодаря предварително . Цитирай
Recommended Posts