Viara Ivanova Отговорено Май 10, 2010 Share Отговорено Май 10, 2010 @мейдънчето: ако имаш желание да се учиш сама и възможност да пазаруваш от Амазон мога да ти препоръчам The Complete Vocal Workout(a step-by step guide to tough vocals)+2CDs на Roger Kain (моята струва 20 паунда) (ако искаш пиши на лична да ти пратя някое упражнение да пробваш ) @ екс-затворника: Къв джаз кви 5 лева бре момче хахахахах няма кво да се пениш, има достатъчно книжки и инфо в нета (мога да ти направя списък абсолютно безплатно), ще ти помогнат да си обогатиш познанията за това кое е вокална техника, кое е емоция и колко са взаимосвързани и необходими и двете на всеки един добър певец, без значение стила, който си е избрал. Даже съм сигурна, че ако се позаинтересуваш, ще откриеш, че много от твоите вокални идоли поне един път са се консултирали я със Сет Ригс, я с Брет Манинг, я с Роб Лунте, я с Рон Андерсън. я се замисли малко и ми кажи своето префесионално мнение... Според теб в тия банди дето ги споменаваш и за инструменталистите ли водещото е, че си изливат гнева като издевателстват над музикални инструменти ... ??? тва почва да намирисва на лош сценарий от WWF И ето в първи коридор: барабанистът на Мешуга (че DC са ми любима група и не желая да ги намесвам в подобни бъзикни) най-Е М О Ц И О Н А Л Н О изсипва един чувал с картофи където и когато свари... би мааму и динамика, и фийл... ние сме метъли и не ни трябва да свирим технично... Следиш ли ми мисълта? Ето ти един линк: неговият концерт за рок банда и оркестър...технично ли е...емоционално ли е...или май и двете а??имай предвид, че китаристите, басистът и саксофонистът са прогъри, а барабанистът(както и ще чуеш) е много навътре в екстрийм метъла и един от най-кадърните(вкл.техничен) барабанисти, които познавам Айде със здраве и да очакваме ли скоро да ни посветиш и в собственото си музикално изкуство, или викаш ти си тук само, за да обясняваш как се прави музика? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Coprophagus Отговорено Май 13, 2010 Share Отговорено Май 13, 2010 Питам: Какво слушаме?Отговор: Tool. Викам си: "Ще се абстрахирам". Три пъти се извъртя един албум (не знам кой). ВЪХ... Не мога да повярвам, че имаш такова мнение за Tool ... Даже ми е интересно какво не ти харесва точно. Както и да е, съгласен съм обаче с ex-prisoner чувството трябва да е над всичко (друг е въпроса, че без техника няма как да го представиш като хората). По темата. Изгледай ДВД-тата на Мелиса Крос The Zen of Screaming. http://rutube.ru/tracks/876600.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Coprophagus Отговорено Май 13, 2010 Share Отговорено Май 13, 2010 уф забравих... Аз съм женско и дрането би трябвало да звучи по-различно от Мъжкото Дране, пък може и техниката да е друга... Може ли някой да обясни? (това го давам като пример, защото когато за първи път гледах песента се оцъклих, че пее жена) До колкото ми е известно и при мъжете и при жените техниката е една и съща и не засяга ползването на гласни струни. Намери си ДВД-то дето съм ти написал горе и ВНИМАТЕЛНО с по-екстремните неща, че последствията може да не са много хубави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Adversarius Отговорено Май 13, 2010 Share Отговорено Май 13, 2010 Кака Анжелина явно трябва да си стои само у жаза. То лошо няма. Има си фенове и фенове. Ето една банда точно по темата: спешъл поздрав Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Adversarius Отговорено Май 13, 2010 Share Отговорено Май 13, 2010 обаче е имало и яки джаз певици http://www.youtube.com/watch?v=2XggjVo3j-o не може да се отрече, изобщо не се усещам да слушам колко е технична, а просто какво ми пее. яка бабка. Анжелина, то ти може да си ми леля, сори че те нарекох кака. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts