boninem Публикувано Май 1, 2010 Публикувано Май 1, 2010 (Редактирано) До колкото знам Тома издаде 2008 или 2009 а тия приятелчета 2010. Томата: Treat: http://www.youtube.com/watch?v=ow4I_vRfClE Редактирано Май 1, 2010 от boninem Цитирай
Лими Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 Никой от никого не краде! Нормално е да има съвпадения в един задръстен от изхабени клишета стил. А, после някои музиканти се чудят, защо нямало публика на концертите им. На никой вече не му се слушат 20-30 годишни клишета, изпълнени от музиканти(дори много добри) без собствени идеи. Цитирай
Metatron Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 (Редактирано) Отдавна има композитори, които могат да продават идеите си за ремикс на когото и да е. Тези са два типични примера, както и едно парче на Тома с купени такива права дето пък някаква група друга го имаше в албума си година-две преди изобщо да го има тоя "айдъл". Ето ти още примери от тубата за тотални формули за хитове, правени от пародийната група Axis of Awesome: Редактирано Май 1, 2010 от Metatron Цитирай
arebegai Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 Все пак мисля,че Тома няма последната дума за това каква музика да изпълнява.Не знам какво е съдържанието на договора му с музикалната компания (не знам коя е),но едва ли има клауза "Прави каквото искаш,ние сме зад тебе!" Ако утре каже "Искам да направя кавър на Refuse/Resist" ,ще му кажат "Може,ама вкъщи-тука пра'им бизнес". Цитирай
Recommended Posts