Rock Forever Публикувано Април 30, 2010 Публикувано Април 30, 2010 Привет. От доста време искам да изсвиря солото на това парче и се хванах да го разучавам преди известно време като отговор на ужаса на сесията. Записа е правен в полеви условияс камерата на лаптопа. Има много грешки и звукът не е цвете,просто отпускам и си градя моята интерпретация малко по малко. Пускам го защото все пак това е музикален форум и вместо да се чудя как да изфилософствам мога да посвиря и да се видя къде съм. Ще се радвам на всякакви мнения,особено на критика Благодаря за вниманието и поздравления за издържалите до края По-здрави и наздраве Линк Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Май 4, 2010 Отговорено Май 4, 2010 Страхотен избор на песен : ) .. Нека ти кажа моят съвет - слушай повече музиката! Показване на техника е едно , правене на музика - съвсем друго! Липсва ти градацията! Много бързаш - понякога един бенд за четири такта може да направи много по-добър ефект от 1010011 ноти : ) . Особено когато си говорим за Пинк Флойд - едва ли е нужно да се напомня кой е Дейвид Гилмор.. Твоята интерпретация я разбирам - имаше прекрасни моменти , особено в играта с тремоло . Малко забави и направи градация - в първата част трябва да звучи по-леко. Става скучно иначе : ) . Цитирай
Rock Forever Отговорено Май 5, 2010 Автор Отговорено Май 5, 2010 (Редактирано) Благодаря за отговора. Наистина е полезно да прочета мнението ти като фен на вашата група Съгласен съм с теб на 100% И аз го чух,просто като свиря това парче се надъхвам и забързвам много - психика. Работя върху забавянето сега и изчистването на самото изсвирване,че с тея преходи направо изтрепвам рибата в реката Колкото до тремолото- взел съм идеята от концерта Пулс 94-та , нищо,че почти не звучи като него Радвам се,че се е харесало поне от части. Ще пусна още нещо след сесията,за да видим израства ли лирическият герой и дали си е сменил струните най-после Пийс и повече свирня Редактирано Май 5, 2010 от Rock Forever Цитирай
Recommended Posts