chocho Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 1)nickname: chocho 2)Възраст: 20 3)Образование: В момента мъчим Инженерната Физика в Софийския II курс 4)Вашият инструмент: сега и завинаги китара :guitar: 5)Предпочитан музикален стил: Хеви Метъл, Викинг Метал , Траш Метъл, Прогресив Метъл, Хард Рок, Софт Рок, абе от всичко по малко 6)Вашият вдъхновител: Не са един или двама ама за момента много се кефя на John Petrucci (ей Suspended Animation албума как кефи ) 7)Досегашни (не)реализирани проекти: абе имам един нереализиран проект, който мисля да реализирам другия месец, под името "ПОЧНИ ДА ХОДИШ НА УРОЦИ ПО КИТАРА ЩОТО СИ МНОГО ЗЛЕ" 8)Странични интереси: Кино, Литература, Кино, Спорт, Кино, Компютри и май забравих КИНОТО. 9)В кратце: Абе Айнщаин е казал: "God gave me the stubborness of a mule and a fairly keen scent " Ех... да имах малко повече от първото!!! :think: Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 (Редактирано) Ай добре дошъл! :hello: Случайно да познаваш един Елинпелинчанин от твоята специалност и година( и той в 2ри курс)? Иван се казва, дребен, леко мургав, често пие и лесно се напива? Ако да, прати му поздрави от МДфк, той ще се сети. Ако не, здраве да е. Приятно изкарване тука. Редактирано Февруари 3, 2006 от MDFk Цитирай
Hantov Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 Добре дошъл и да си вземеш насериозно проекта! Цитирай
chocho Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Отговорено Февруари 4, 2006 Мерси много на всички. Случайно да познаваш един Елинпелинчанин от твоята специалност и година( и той в 2ри курс)? Иван се казва, дребен, леко мургав, често пие и лесно се напива? Ако да, прати му поздрави от МДфк, той ще се сети. Я го знам бре. Като го видя ще му предам. Цитирай
Recommended Posts