Phreaker Публикувано Февруари 2, 2006 Публикувано Февруари 2, 2006 Здравейте, Напълно начинаещ съм в областа.Търся някой добър учител на свестна цена. Живея в София, кв. Западен Парк.Също така бих се радвал ако ме упътите към някоя добра китара като за начинаещ. Мерси предварително Цитирай
7thString Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 свЯстна... /!\ Пък по въпроса, хубаво е да споменеш какво точно искаш да свириш- дори не се вижда дали искаш да свириш на акустична или ел. китара Цитирай
Phreaker Отговорено Февруари 2, 2006 Автор Отговорено Февруари 2, 2006 Бия повече към електрическата китара.Звукът повече ми харесва. ПП Извинявам се за печатната грешка. Цитирай
7thString Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Стил? Щото примерно ако харесваш блусарски работи, метъл или пък рок, могат да се препоръчат различни "стартови" китари Цитирай
Phreaker Отговорено Февруари 3, 2006 Автор Отговорено Февруари 3, 2006 Ми да.Главно метъл слушам. Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 3, 2006 Отговорено Февруари 3, 2006 @Phreaker - пиши ми ЛС за уроците, ако още се интересуваш. Цитирай
2+2=0 Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Такамм, добре заварили отпърво. За да няма флууд, пиша тук - търся си учител, от София, Красно село съм. Цена - по надцакване (цифрата да е без нули на час... ). Абсолютно некадърен и незапознат съм - не е за хора със слаби нерви или сърдечни заболявания. Толкова. Останалото е въпрос на доизясняване - ЛС. По-здрави. Цитирай
nasko Отговорено Февруари 10, 2006 Отговорено Февруари 10, 2006 Такамм,добре заварили отпърво. За да няма флууд, пиша тук - търся си учител, от София, Красно село съм. Цена - по надцакване (цифрата да е без нули на час... ). Абсолютно некадърен и незапознат съм - не е за хора със слаби нерви или сърдечни заболявания. Толкова. Останалото е въпрос на доизясняване - ЛС. По-здрави. ама то без 0 може да е 15лв., 25лв,и т.н. лошо.ще се прецакаш така. Цитирай
NitroBGA Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Учителя ми си смени телефона (а аз вече не ходя при него) , затова ще го попитам какъв е, защото ми е неудобно да дам gsm-a му. Китарата, момчета и момичета, не се избира от форум. Хващайте някой приятел музикант и тръгвайте по магазините. За повече информация в раздел "Китари" има две теми - FAQ & FAQ2 . Сърч & дистрой. Здраве и успех. Цитирай
tonythetrucker Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Венци Календерски ви препоръчвам 978 95 23 Цитирай
Fory Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 ами моя е Валентин Бузов.Страшен е ..обикаляме по фестивали супер Цитирай
Recommended Posts