Svanio Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Пайнер често имат конкурси, пробвай се ако не мразиш чалгията Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Някои текстове са добри. Кои бе аджеба? И скакво ги сравни, за да дадеш оценка? Е.а си вогониадата.... Цитирай
fildi Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Накой да ми помогне....МАМОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО!!!! Бате Роко, не знам дали на теб трябва да ти се помага или на тази, която Пише текстове в стил поп и поп То бива талант бива ама толкова на едно място.... Цитирай
pampi Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Абе вместо да се възмущавате кажете къде е черпача на купна в крайна сметка ? И сдоби ли се някой с тунинг гугутка? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Браво на вас, пак ме разсмяхте.Мерси Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 Аре някой да се сети с какво ми се римува "тунинг гугутка".... Цитирай
fildi Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 ^ Ами не знам в този форум дали има някой, който да (НЕ) се сети с какво ти се римува горното, но ако го закъсаме, винаги можем да се обърнем за помощ към ЧЕРПАЧА НА КУПОНА Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 A 'e т'ва за черпача сега го видях ... И ъъъъъ? на к'ъв език е де'а....? Цитирай
Svanio Отговорено Юли 23, 2010 Отговорено Юли 23, 2010 За римата - ми нищо не ми идва ... ако някой сложи червена точица може и да ни дойде нещо... А за черпача - много сте зле колеги! Това е галено от черпак... добре признавам,че и аз не знам на какъв език, но все пак... Цитирай
Recommended Posts