alexx Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 Здравейте! Проблемът се състои в това, че когато си настроя китарата по тунера на в-ампът ми, китарата е доста по нагоре настроена от строя. Когато я настройвам с различни тунери за сравнение и всички от тях показват, че китарата е по-висока от колкото трябва, а в-ампа показва точно ... уж. Също така се усеща как фалшивея на фона на клавир след настройка на китарата с в-ампа. Та някой знае ли как да направя така тунера, че да си е добре китарата, а не да я дига. Благодаря предварително Цитирай
DILETANT Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 Може тунера да е калиброван на друга честота. Цитирай
Цеко Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 Аз имам ГМХ 110. Тунера може да се настрои на каква честота да е. :С Като пуснеш тунера завърташ бутона прес... Изписва последните две цифри.. И настройваш. Надявам се и при този амп. да е така... По-здрави. Цитирай
Recommended Posts