vaxo Публикувано Април 25, 2010 Публикувано Април 25, 2010 От скоро се занимаваме с едно странно проектче,наречено Острица С Чехли.Има и няколко кавъра,но има и авторски песни,като към една от тях има и клип.Ето майспейса : http://www.myspace.com/ostricaschehliband Цитирай
kalata23 Отговорено Април 26, 2010 Отговорено Април 26, 2010 (Редактирано) Ахахаха, мн яка е песента "По-здрав за теб" Обаче вокалът прилича на мене (не искам да го обиждам, просто не ме кефи). Иначе текста ме радва. Китарите ми звучат някак леко компютърно. Яка е мелодията и може би, ако се барне, ще стане супер песента. ЕДИТ: Като чух патици се шибат преди да почне да се "пее" си викам това звучи като "камъните падат, падат от небето..." Иначе групата ви малко прилича на Холера. И предполагам нямате хубава апаратура и от там идва кофти саунда. Редактирано Април 26, 2010 от kalata23 Цитирай
vaxo Отговорено Май 1, 2010 Автор Отговорено Май 1, 2010 Кофти саунда идва от това,че инструменталът на качените тракове не е свирен,ами правен изцяло на компютър. :Д Цитирай
dedomito Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 (Редактирано) Хахах , имате ентусиазъм момци , това е най-важното . Вокала определено трябва да поработи . Дори и само с компютър може да постигнете по-качествен звук. Както се казва това са детайли , така че смело напред Аз залагам на мега хита "Тъпчи кебапче" , хахахха . Уникално е !!!!! Редактирано Май 2, 2010 от dedomito Цитирай
Recommended Posts