Ivo91 Публикувано Април 24, 2010 Публикувано Април 24, 2010 Така ! Здравейте на всички. Аз съм малко начинаещ "китарист" :Д и искам да си взема електрическа китара. Поразучил съм малко къде какво може да се намери, но засега съм се спрял на BEHRINGER iAXE624USB-Guitar. По разни други форуми казват, че не била много добра, а също така и че била почти идеална за начинаещи като мен. Ако мога да ви помоля да ми дадете някакво инфо за тази китара, защото като цяло би ми се вписала идеално в бюджета, а също така би било идеално да използвам само компютъра като усилвател . Благодаря ви предварително за помоща!
Evtim Djerekarov Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 (Редактирано) Като за парите си става, но е важно да си избереш такава без дефекти. Прочети останалите теми за тази китарка. Има такива. Ползвай търсачката. ПС: всъщност, темите са за модела 393, но принципите са същите. Akо искаш да жулиш жици, вземи си(ако има) модел с двоен адаптер на бриджа. Редактирано Април 24, 2010 от Evtim Djerekarov
Recommended Posts