Necrophagist Отговорено Април 24, 2010 Автор Отговорено Април 24, 2010 Искам само да изясня някои думи които съм написал в заглавието на темата Нова епоха написах защото китарата е от новия 2010 каталог на Б.С.,защото китарата има 7 струни,което се превърна в ново течение сред китаристите,защото е с адаптери от "нашия век".... Легендарна форма-ами е ясно защо е легендарна,не знам защото няколко поста просто се опитват да спамят Всички упреци по мой адрес...абе хора аз тая китара няма да я купувам нито ще я ям-левичар съм,никога няма да мога да свиря на нея.Пуснах темата за да видят хората новата стелт форма,която била сигначур на някъв си там.За скалата е вярно че е малка,и не знам на кой коя струна къде ще се вее,аз не съм крилат защитник на тая китара Цитирай
Viper-X Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 (Редактирано) Ем изразявай се, значи имаш речника на 12 годишен А иначе китарата с нищо не ме трогва, концепцията на оригиналния модел е по добре и все пак ако ще си вземам нещо с подобна форма, ще заложа на Jackson Warrior Tака или иначе мяза на размазана на пътя катерица Редактирано Април 24, 2010 от Viper-X Цитирай
trolla Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 ...... ще заложа на Jackson WarriorTака или иначе мяза на размазана на пътя катерица И твоя речник не е никак лош ...... а според мен Warrior е пълен отврат пред Стелта от където и да го погледна Цитирай
Dball Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 Готини са новите модели ама няма да им изсъхнат ръцете да сложат малко нек адаптри.. Цитирай
рахата Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 ПС: И от кога за да жулиш "корава мелатургия" ти трябват 2 двойни адаптера и 7 струни, моето наблюдение е, че 3 струни за квинти са напълно достатъчни. За олд-скул "корава мелатургия" те разбирам де - там даже и 3 струни често са в повече, да не говорим за 24 прага, още един адаптер, а пък и флойд... направо ще развалят дисциплината тези копелета от БС Рич! Майтап разбира се Явно е,че с този модел не се целят в тази група почитатели. Coprophagus, доста банди свирят със 7-струнни китари с 25,5" скали и си звучат чудесно. На мен свиренето на 26,5" ми идваше уморително, особено при свирене на арпежи преди 10 праг, а да не говорим за по-широки пръстовки а ла Ръсти Куули или Шоун Лейн. Следващата ми 7-ца ще е 100% с 25,5" скала,а има и такива 8-ци... Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 Какво му е новото на модела?!? И с какво е свързано бъдещето на дет метъла с него?!? Дизайнът на конкретния модел е на Рик Деринджър и първоначално си е с два хъмбъкера и флойд, както се вижда на снимките долу Между другото би си рич не са платили и един цент на автора за лиценз и въпреки това го произвеждат. Цитирай
Recommended Posts