Lord_Bad Публикувано Януари 31, 2006 Share Публикувано Януари 31, 2006 1)nickname: Lord_Bad 2)Възраст: 21 3)Образование: Средно - информатика в ПМГ"Васил Друмев", гр. Велико Търново, понастоящем - Компютърни системи и технологии в ТУ - София, 3ти курс(с Hantov освен съседи сме и колеги) 4)Вашият инструмент/и: китара засега, надявам се някой ден да посвиря малко и на клавири, но нека първо поприхвана китарката 5)Предпочитан музикален стил: Софт Рок, Хард Рок, Хеви Метъл, Траш Метъл, Прогресив Метъл, Нео Метъл, Пънк, Гръндж, Алтернатив 6)Вашият вдъхновител: Не е един - Кърт Кобейн, Slash, Jon Bon Jovi, James Hetfield, John Petrucci, Иван Лечев и много други 7)Досегашни (не)реализирани проекти: мечтая си ако постигна прилично ниво да свиря авторски рок в малка местна банда 8)Странични интереси: Компютри, Програмиране, Администриране, Свободен Софтуер, Кино, Литература, Спорт, Девойки 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Затворен, прикрит, целеустремен, перфекционист. Бивш геймър - гейминга е много страшен деца, пазете се - ако свирих вместо да геймя сега щях да съм китарист от световна класа Имам малко приятели, но пък истински - предпочитам да прекарвам свободно си време с тях на по чашка. Спортувах малко навремето - щеше ми се да бях спортувал повече. Музиката ми е просто хоби, силно се надявам да направя кариера в програмирането/администрането. От тъпи филми и чалга се затъпява... Не знам какво повече да добавя, предполагам всеки ще си изгради мнение за мен от моето присъствие във форума. Нека Силата бъде с вас и нека Сорсът и Музиката пребъдат! :guitar: :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Януари 31, 2006 Share Отговорено Януари 31, 2006 Добре дошъл и приятно прекарване :hello: П.С. Това за тъпите филми и чалгата съм много съгласен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Февруари 1, 2006 Share Отговорено Февруари 1, 2006 Хаха, много яко самопредставяне си направил - изчерпателно и съдържателно! Здравей!!! :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Добре дошъл! ТУзамците се разножаваме у форумо ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord_Bad Отговорено Февруари 4, 2006 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2006 Дано се размножаваме и извън форума Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Февруари 4, 2006 Share Отговорено Февруари 4, 2006 Изчакайте поне размножителния период! Шегувам се разбира се! Добре дошъл и от мен. :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts