Geo Публикувано Януари 31, 2006 Публикувано Януари 31, 2006 Здравейте, Трябва ми около 5 минути сравнително автентичен звук от средновековна масова битка с мечове,копия,конница и т.н.Готов съм да заплатя разумна цена. Цитирай
fracture Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 @Geo - можеш да потърсиш примерно из нета за такива звуци, или да събереш няколко и да ги миксираш, поразрових се из моите линкове, един сравнително добре подреден сайт е: http://www.sounddogs.com/subcategories.asp...CategoryID=1024 това е страницата към категория - "битки", може да хвърлиш едно ухо към подразделите "swords", дано нещо свърши работа. Цитирай
alexthegreat Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 (Редактирано) Друга идея: потърси из разни PC игри..предимно жанр "средновековни стратегии" - Medieval Total War и подобни. Можеш и да попиташ българските автори на Knights Of Honor (KOH) дали не могат официално (с разрешение на издателите си) да ти дадът малко звуци от тази култова игра. Аз имам навик след като изиграя игра, преди да я махна да си запиша разни звуци от нея. Обикновено са разни странни и непопулярни формати, но могат да се конвертират. Поне качеството ще е много добро...а относно copyrights..едва ли някой ще разпознае, че дадена патаклама е точно от тази или онази игра Редактирано Февруари 2, 2006 от alexthegreat Цитирай
alexthegreat Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 Моля, за нищо. Дано съм бил полезен..ако искаш мога да се разровя в старите дискове. Цитирай
f1_sound Отговорено Февруари 21, 2006 Отговорено Февруари 21, 2006 (Редактирано) alexthegreat ти ме подсещаш за звуците от Ейч оф емпаерс има много яки , като инсталираш играта в папка sound вътре са всички звуци Редактирано Февруари 21, 2006 от f1_sound Цитирай
Geo Отговорено Февруари 21, 2006 Автор Отговорено Февруари 21, 2006 Ако има начин да ми ги пратиш... Скаран съм с компютрите малко... Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 Изтегли НЯКОЛКО Филма с подобни битки, ако успееш да намериш места кадето има дрънчене и тътен и нужните там звуци, които да са без Музикален Фон отзаде Събери няколко семпъла на няколко трака, редактирай ги както искаш,смеси ги като един и ще имаш твой собствен звук без да се налага да плащаш за него :read: има и други начини използвай Въображението си Цитирай
djcocobeat Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 Здравейте,Трябва ми около 5 минути сравнително автентичен звук от средновековна масова битка с мечове,копия,конница и т.н.Готов съм да заплатя разумна цена. Имам такъв човек,който се е отдал само на този стил(подготвя двоен албум за издаване).Т.е.може да направи нещо специално за теб.Служебния ми адрес е: united_deejays@abv.bg за Коко. Цитирай
Recommended Posts