mmanson Публикувано Април 20, 2010 Share Публикувано Април 20, 2010 Здравейте, искам да ви поразпитам за горепосочената специалност . Та - аз съм студент в ТУ и смятам да пробвам да запиша Кoмпютърнo музицирaнe и тoнрeжиcурa в НБУ от догодина , но дочух че щом съм студент няма да имам нужда от ТОП тест. Това вярно ли е ? Също така ако можете да ми дадете и информация за специализирания изпит ? Какво представлява , от къде мога да се подготвя за него през оставащото време и т.н. Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Април 22, 2010 Автор Share Отговорено Април 22, 2010 няма ли как да ми помогнете ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Април 22, 2010 Share Отговорено Април 22, 2010 http://www.nbu.bg/index.php?l=31 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mmanson Отговорено Април 23, 2010 Автор Share Отговорено Април 23, 2010 Ей човек , мислиш ли че не съм чел ? Просто исках да попитам комптетентни хора , за това съм влезнал в този форум и супер много ме хваща яд така някой кат ми даде такъв линк или вика "питай гуугъл" . Аз за това питам вас - искам мнение ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 Аз съм учил в НБУ, кандидатствах 2007... Тогава специализирания изпит беше в 2 части (поне за нас музикантите, за тон режисура не знам дали има Инструмент): - Изпит по музикална теория и солфеж -> достатъчно е да си чел книжката на Парашкев Хаджиев и да имаш някакви базови знания по Солфеж - Изпит по инструмент -> изпълняваш 2 произведения по собствен избор + лесна прима виста После като ни приеха, правихме един мини-изпит по солфеж - по-конкретно музикални диктовки. Единствената цел е беше да ни разпределят в подходящите групи по солфеж. Горе-долу това е, но все пак оттогава минаха 3 години, а аз прекъснах преди 2, така че може да се е променило нещо... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
patzo Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 Като бивш студент в "компютърни системи и технологии в музиката" , ти давам един съвет. Въобще не си губи времето и парите в НБУ. Преподаватилите там на нищо няма да те научат, по-добре сам си се занимавай. А за изпита там въобще не се притеснявай. Ако няма много кандидати и мила,моя мамо да извириш пак ще те приемат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maringtr Отговорено Април 25, 2010 Share Отговорено Април 25, 2010 Дам, общо взето споделям горното мнение... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts