Бицев Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Супер! Скот Хендерсън ми е любим (на кръстопътя на модерния блус и фюжън-джаза), имам му и албумите, и няколко пъти съм го гледал на живо - стилът и тонът му са ми в главата. Заради което Кольо веднага впечатлява, че го е усетил и го интерпретира на (световно!) ниво. Евала! Тоя оркестър и преди съм отбелязал, че е здрав и пълен със сериозни свирачи - но 'наш Кольо' определено му дава цвят! Не просто защото парчето е китарджийско, и в другите записи, които сме чули/видели - в други стилове и аранжименти - има си един явен център и характер (макар да скромничи и ще го отрече - така си е). А докато аз се наканя да си добавя тук аплодисмента, на TGP похвалните коментари са стигнали 5 страници! И са пълни с англоезичните еквиваленти на "трепеш риба" и "къртиш миФки" - не могат да се мерят с нашенските цветисти метафори но до един са искрено суперлативни, и то от някои неслучайни хора. Като не са прочели тук откровението на Коко за 'половин репетиция набързо', някои американски коментаотри, удивени от изпълнението, пишат "Тук са паднали яки тренировки!" ... Паднали са, ама в предните 10 години (или повече), не в седмицата преди концерта... Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 7, 2010 Отговорено Август 7, 2010 Прекрасно е! Това ти изпълниение ме зарадва много. Цитирай
Recommended Posts