Stoil simeonov Публикувано Април 18, 2010 Публикувано Април 18, 2010 (Редактирано) Не съм много по обясненията ,но ще пробвам.От Самоков съм завършил редовно обучение 3г.КТП-Судентски град(Колеж по телекомун икаций и пощи).Свиря на китара от 10-клас вече 8г. заедно с уроците по пеене за които повече отделях.В китарата не харесвах солата,затова пък ритъма го обожавам.Докато бях в София си намерих една група и зарязах момчетата в града после стана обратното.Е,карали сме много пъти с групата и от 3г. не свирим тогава направихме даже и един запис Превес"Т"-само сълзи Имахме по едно време сглобени 8 авторски парчета няколко концертни изпълнения и безброй дни репетиций. Интересно е че в 10клас обожавах металика и за две три години бях научил около 70% от песните им до блек-албума+текстовете. Карах момчетата да свириме само Металика и нищо друго.Да ,но заради това групата ни (училищната) беше направо жестока без барабанист с барабани записани на касетка от китар про3 бяхме като часовници.След дипломирането се разделихме,мен ме приеха в колеж,басиста го хванаха с последния набор 2004г в казарма а соло-китариста остана в града 12клас. От София си идвах всяка седмица петък,събота и неделя и свормирах друга банда с рап вокал и хард кор елементи до ню-метъл и пънк та от стария ентусиазъм на Металика не остана нищо,но пък вече имахме куп идеи за авторски парчета. Редактирано Април 18, 2010 от Stoil simeonov Цитирай
Recommended Posts