Polyphone Отговорено Април 24, 2010 Автор Отговорено Април 24, 2010 хахахПолифоне, дай го тоя форум насам да им пусна парчето за баба ми хахаххахаха Ще играе дилафа, ей! Чедусно, Вяра, ама нека първо да направя художествен превод на текста на песента ти! Макар че да си призная, някои думички бая ме затрудняват! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 24, 2010 Автор Отговорено Април 24, 2010 Мерси за хубавите думи, Бицев! Старая се доста, и ме радва това, че някои хора го оценяват! Относно западняшкия и по-конкретно френския манталитет, уви, си много прав. Не че всички мислят така, но по-голяма част са си баш такива. И в това е разликата с нашето мислене - когато някой чужденец ни запее, при това хубаво, на родния ни език, на нас ни става драго, че и горди ставаме и им се радваме съвсем естествено. Най-странното е, че въпреки цялото високомерие, което усещам, започвам да се замислям, а бе от какъв зор наистина ще пиша музика на френски език, а не си творя изцяло на родния? Я, да си гледат работата франсетата! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 Полифоне, молим, не спирай с френската тенденция поне още малко! Езикът, по моему, е състояние на духа и тази ти серия от парчета го потвърждава изцяло! Какво ще кажат 'те', носителите на този език - знам ли? Ако са умни, ще слушат какво им казваш ти..., а няма да реагират на формални признаци. Нали не ги ругаеш (по някакъв елегантен полифоничен начин, някъде между редовете)? Цитирай
Басурендер Отговорено Април 24, 2010 Отговорено Април 24, 2010 Относно западняшкия и по-конкретно френския манталитет, уви, си много прав. Не че всички мислят така, но по-голяма част са си баш такива. И в това е разликата с нашето мислене - когато някой чужденец ни запее, при това хубаво, на родния ни език, на нас ни става драго, че и горди ставаме и им се радваме съвсем естествено. Най-странното е, че въпреки цялото високомерие, което усещам, започвам да се замислям, а бе от какъв зор наистина ще пиша музика на френски език, а не си творя изцяло на родния? Я, да си гледат работата франсетата! Абе майната им на франчулята , дето се плюнчат за това изпълнение. Ти май ще се предадешоще малко! Пееш прекрасно и звучи добре на този език.Георги Минчев , също прекрасно пееше на френски. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 @Polyphone: аааа, не!щом така са се отнесли с теб, моя песен на френски НЕМА да има!!! да си гледат работата Ще си карам на български, да е "автентично" , пък те ако не знаят какво е "перделик" или "сархош" да си купят карнобатско-френски речник хахахах баси смешковците, да си слушат техните си музики, много им здраве! между другото имам някви оферти за няколко блус гига в Париж... може и наживо да пробвам "Баба" как ще вър'и в Парррриииии Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 25, 2010 Отговорено Април 25, 2010 БРАВО, ПУЦАЙ, КУМЕ!!!! САН ШАНЖМАН! Цитирай
Polyphone Отговорено Април 26, 2010 Автор Отговорено Април 26, 2010 (Редактирано) @Ангелинке, няма да се отказвам, единствено разни музикално-екзистенциални размисли са ме налегнали. @Басурендер, не се предавам, но просто няма да си изпращам френските парчета да ги дразня, а след това и те да ме дразнят с тъпите си реакции. Нека си слушат Ванеса Паради! @Вяра, ще си подам документите при вас да ме вземете за бек-бас-вокал, преди тръгнете за Париж. Все ще се намери някой и друг тон в голяма октава за мучене, надявам се! @Tani и @Същий, мерси за моралната подкрепа! Много ме радва това! Редактирано Април 26, 2010 от Polyphone Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 27, 2010 Отговорено Април 27, 2010 ама ще се намери, разбира се...и за мъкнене хапаратурка ще се намери, ооо нямаш грижи хиихи Цитирай
Polyphone Отговорено Май 6, 2010 Автор Отговорено Май 6, 2010 Да, много приятен глас. Благодаря ти! Цитирай
gopesh Отговорено Май 27, 2010 Отговорено Май 27, 2010 Мого топличко звучиш....а на франсетата....здраве да е ....ех че хубавоооо Цитирай
Polyphone Отговорено Май 28, 2010 Автор Отговорено Май 28, 2010 Мого топличко звучиш....а на франсетата....здраве да е ....ех че хубавоооо Благодаря ти! Ето и коригираният и надявам се подобрен вариант : http://soundcloud.com/polyphone/samba Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 29, 2010 Отговорено Май 29, 2010 Very То ми е познато, ама не пречи да си опресня паметта: исках да кажа, че е мелодично, лежерно, слънчево. И нещо атипично за теб - непосредствено и с цвят в пеенето (най-вече поради една все по-съзряла концепция за собствената ти музика!). Знам, че французите ги 'боли глава' от теб (сигурно защото французойките са на противоположното мнение...) Цитирай
Polyphone Отговорено Май 30, 2010 Автор Отговорено Май 30, 2010 И нещо атипично за теб - непосредствено и с цвят в пеенето (най-вече поради една все по-съзряла концепция за собствената ти музика!). Мерси, че го констатираш. Старая се да не е академично и суховато, пък дано се получава по-често Знам, че французите ги 'боли глава' от теб (сигурно защото французойките са на противоположното мнение...) Има нещо вярно... Има две френски бабки, луди фенки на моите песнички...Явно съм бил за друга епоха! Цитирай
Recommended Posts