NovemberRaiN Публикувано Април 17, 2010 Публикувано Април 17, 2010 Здравейте! И аз се зарибих по баса и мисля да го почвам. Спрях се на тези два модела: Ibanez BTB200 и Ibanez ICB250ex. Та ако може да споделите опита си и да ми помогнете. <<<<<Поздрави>>>> Цитирай
Demiurg Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Който най-те кефи на външен вид. Първата китара трябва да е такава, че като я гледаш и да ти се досвири. В момента е абсолютно все тая какво ще си вземеш, освен ако не е абсолютно дърво. Цитирай
Bay Emo Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 Здарвей, разгледах снимките на двата баса (никога не съм ги виждал на живо, да не говорим за пипане и чуване), две неща ме насочват към BTB 200 - няколкото прагчета повече и бриджа(магарето). Изглежда ми по-стабилно и освен това дава възможност за бърза смянана струните, нещо което лично аз предпочитам. Пак ти казвам, че това е разказ по картинка. Нямам ни най-малка представа за звук, удобство и т.н... Късмет! Цитирай
NovemberRaiN Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 Благодаря на всички!! Избрах БТБ-то. ПоздравИ! Цитирай
Recommended Posts