balombi Публикувано Април 16, 2010 Публикувано Април 16, 2010 (Редактирано) Здравейте! Извинете ме за смотаната теме , но тази песен ме измъчва от много време . Става въпрос за следния запис: http://vbox7.com/play:7cc06bc4 Лично аз чувам чвътре три акорда , но проблема е че не знам кои са. Разбира се мога да ги направя от отделни тоналности и да засвиря , но не мога да разбера коя аджеба е оригиналната . Може ли по - големите слухари от мен да ми кажат! Редактирано Април 16, 2010 от balombi Цитирай
balombi Отговорено Април 17, 2010 Автор Отговорено Април 17, 2010 Айде де хора , моля ви кажете от коя тоналност е песента . Цитирай
balombi Отговорено Април 17, 2010 Автор Отговорено Април 17, 2010 Благодаря , това значи , че акордите са си минор , фа диез мажор и ми минор . Поправете ме ако греша! Цитирай
bo_yan Отговорено Април 18, 2010 Отговорено Април 18, 2010 (Редактирано) 4/4: ||: Hm, F# | Hm | (d#)H7 |Em | Hm | Em | F# | Hm :|| ---------------------------------------------------------1------------2------- Ref. | F# | Hm | F# | Hm, H7 ||: Em | Hm | F# || Hm, H7 :|| Hm || P.S.-песента в линка звучи в си бемол минор. Редактирано Април 18, 2010 от bmmusic Цитирай
Recommended Posts