Im2ortal Публикувано Април 15, 2010 Публикувано Април 15, 2010 Здрасти, днес искам да представя едно парче на групата ни - Se7en o' Four. Казва се Not the Same, стилът е Алтърнатив. Все още нямаме записан бас ... както и басист, но това не ни пречи да творим. Двата варианта, които ще ви представя са недовършени. Ето ги и тях: Видео - ! Само, че в студентското ни общежитие няма как да има барабани, така че барабаниста ни думка по един стол ... Нищо, важно е желанието. Аудио запис - тук! Това е, само инструментал, понеже вокала още не е записан. Също така няма и бас. Парчето е авторското, чакам вашите коментари Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 много готино! гледах видеото и ви се изкефих как се кефите, особено барабаниста. супер! Цитирай
sardaesox Отговорено Април 16, 2010 Отговорено Април 16, 2010 Здраво!Тембъра на вокала е хитов.Още един път доказаха хората ,че мерака прави 90% от хита,а не marshall jvm само ако имаш да речем.. Цитирай
Im2ortal Отговорено Април 16, 2010 Автор Отговорено Април 16, 2010 Мерси и на двамата. Желанието е най-важно, а не техниката. Подкрепям мнението... Цитирай
PIFo Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Ехее ми то щом и фенове вече имаме...край...славата ни е безкрайна...хаха...а аз да се представя...уж се водя барабаниста...ама уж...за сега...скоро време се надявам да ви изненадаме с нещо интересно...само да видим кога ще се запише...айди за сега от мен...до скив... Цитирай
memopro Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 Браво много хубаво парче сте направили,ще чакаме оригиналната версия. Цитирай
dids Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 В това парче има хляб , че и доста салам майче . Интрудукцията е малко скучна - дълга без да се случва нищо . Вокала е много добър . Има хитово звучене . Е имам и малко забележки по барабаните на аудиото , но все пак това е демо . На видеото финала прилича на едно парче на Цепелин . Мога да дам още съвети стига да желаете . Иначе сте добри и интересни . Успехи ! Цитирай
Im2ortal Отговорено Април 21, 2010 Автор Отговорено Април 21, 2010 Мерси за хубавите думи! Интродукцията е само за клипа иначе в аудио версията, както виждаш е различна. Съветите винаги са добре дошли, така че ще се радваме да чуем още! Иначе момента с Лед Цепелин го открих няколко дена след като записахме демото... Мн. странно Цитирай
dids Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Радвам се , че сте широко скроени и носите критики . Ще Ви дам няколко предложения с които ако искате може да се съобразите . Времетраене - радиостанциите предпочитат парчета около 3.30 - 3.50 мин . Има темпа които влиаят със ударите на сърцето . Има спорове , но повечето са около 120 . Бас партията има два варианта - или силно раздвижена без да пречи на вокала или тихо да подпира отзад . Ако и тя свири като китарите , просто се губи смисъл . Баса задължително в синхрон с касата . Китарите да свирят различни партии където няма вокал , дори като октави . Може би ще е добре втори глас на рефрена - по висок . Просто пробвайте - не мога да преценя . Парчето го правете така , че и на живо да звучи като записа . В момента който не можете до понасяте тази песен - значи сте я направили . Е има и още . Винаги съм насреща ако има нужда . Цитирай
Recommended Posts