arebegai Публикувано Април 12, 2010 Публикувано Април 12, 2010 Тоя трак съм го правил по една песен,на която не и знам името,ама беше в една реклама на омекотител.Абе щурава работа,но го чуйте поне,може да ви хареса. Меки дрешки Аз си бях подготвил изпълнението,но като започнах да записвам си забравих мелодията и стана манджа с грозде. Манджата И не пестете критики и съвети,щото нали знаете,че мълчанието днес ражда викове утре. Или некадърни музиканти. Цитирай
arebegai Отговорено Април 13, 2010 Автор Отговорено Април 13, 2010 (Редактирано) Се'а на т'ва второто не съм се пънал изобщо а си дрънкам там нещо за приспиване.И май е по-приятно за слушане,щото първият опит се получи бая глуповато. Второто P.S.Това пентатониката е рай за такива като мен.Но как да се измъкна от нея? ....и да не перете без омекотител,ей! Редактирано Април 13, 2010 от arebegai Цитирай
arebegai Отговорено Април 13, 2010 Автор Отговорено Април 13, 2010 Много призрачна обстановка...За момент си помислих,че съм умрял. Нищо,това ще бъде моят блог и всеки ден ще ви свиря разни работи и ще разправял какво съм ял и какво съм видял на улицата. Не се притеснявайте поне да говорите,щото така е малко зловещо.Дори ми се стори,че видях прилеп някъде по екрана. Цитирай
Ивелин Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 (Редактирано) Редактирано Април 15, 2010 от Ивелин Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 ) има си хас Ив да не изнамери нещо подходящо )) Сори Ванка, за такива като мен (институционализирани) ?!? 4shared е голяма мъка. Затова ще пиша когато имам възможност да чуя какво си измилил. Цитирай
Tozi Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Еее Ванка не съм те забравил - нали си ми слабост записах кавър на кавъра "Размишления по тема". И понеже съм фен на тежката чугунена музикална индустрия записах следната версия: Уоман ин блу дрес. Цитирай
Recommended Posts