stankicha Публикувано Април 11, 2010 Публикувано Април 11, 2010 Предлагам някои неща които съм записал вкъщи и не са с добро(професионално) качество, но горе-долу стават. Пишете и не си спестявайте нищо! Просто ми е интересно да чуя мнения, защото имам нужда да споделя своята музика, а за момента нямам група, с която да излизам на сцена! Visit My Website Цитирай
yotzzo Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 Много свежо! Особено последните 2-3. Трябва да си сформираш група и да действаш. Нищо, че изглежда разностилово, от смесването на много стилове се раждат новите неща. Успех! Цитирай
Fashion Отговорено Април 11, 2010 Отговорено Април 11, 2010 Музиката ти е много добра и си личи че е направена и изсвирена с много желание, и тръпка. Като забележка ,имам чувството че съм слушал нещо подобно при почването на всяко парче. Надявам се като си направиш група и аранжиментите се пречупят през останалите музиканти ,може нещата да се променят. Като цяло страхотна работа си свършил и продължавай все така напред. Успех. Цитирай
Recommended Posts