Viara Ivanova Публикувано Април 10, 2010 Публикувано Април 10, 2010 Тия дни завършваме така нареченото EP с бандата ми и докато преслушвах разни тейкове на всяка от песните попаднах на една репетиция от преди няколко години, на която всички без саксофонистката ни решихме да избухнем и да си раздерем ризите в стил " School of rock" Това, което започнахме с много смях и пози тип : обаче си стана много готино парче Сега е в лееееееко по-друг вариант и ще ви го пусна да го чуете като стане готово, но реших да споделя и това Цитирай
Demiurg Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 Нещо не работи линка: "Oops, looks like we can't find that page!" Цитирай
Басурендер Отговорено Април 15, 2010 Отговорено Април 15, 2010 ^ така е. Първите часове след като го пусна си работеше и чух началото ,после тръгнах за работа ... Пусни го пак ..плии ииз Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 15, 2010 Автор Отговорено Април 15, 2010 Хахаха съжалявам, че сте пропуснали парчето докато беше онлайн, но нещо ми отесня този Облак след като пуснах интервюто с Гавин Бейн ( което беше почти 1 час - надявам се интересуващите се да са го чули/свалили), та трябваше да сваля доста работи. Скоро ще подосаждам пак с линк към новия аранжимент на въпросната песен. Цитирай
KingdomX Отговорено Април 19, 2010 Отговорено Април 19, 2010 ^^Аз се имам за самовлюбен, егойстичен, егоцентричен, надут човек, но ти направо ми разказа играта!!! модове, съжалявам за отопик-а, но понякога ми е трудно, нали разбирате?... Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 19, 2010 Автор Отговорено Април 19, 2010 Щом ти е трудно... сподели...: със сигурност има начин да бъдеш облекчен от терзанията си, драги Цитирай
spaska Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Еееееееее и аз искам да го чуя това. Като не си сигурна какво искаш - не прави нищо. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 ^Не знам кой в какво е сигурен и кой не-мисля,че не се познаваме, че да правиш някакви изводи за мен, или се познаваме, а аз не те помня? На всеки, който иска да чуе парчето-благодаря за вниманието, обещала съм и ще сложа линк като сме готови с мастера и го кача на уебсайта или в Облака, дотогава не разполагам с достатъчно свободно място, за да качвам всичко Поздрави Вяра Цитирай
Recommended Posts