AorA_Bass Отговорено Февруари 7, 2006 Share Отговорено Февруари 7, 2006 Не знам за 9-струнните, но аз си харесах това 6-струнно животно: поне доколкото мога да видя всяка от тези шарки е от различно дърво...фингърборда е birdseye... направо си е е**** Май се влюбих.... Бъртъне, ти си виновен 6-струнен ми е мечтата... че и фретлес на сичкото отгоре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Февруари 7, 2006 Share Отговорено Февруари 7, 2006 http://www.bassplayers.co.za/conklinbass.html.......................ако 9 струни ви се виждат много....................... Като си помисля, 5тата да ти е сол# е адски ниско, да е фа# още повече и го усещаш със стомаха си а не с ушите, но ДО# вече си е И*ало Ма*ата с Главни Букви! Сори за офф-а. По темата: Това са инструменти за професионалисти и тотални ексцентици. Определено не отказвам един 6 или 7 струнен ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 на мен конклин ми е лиубимата марка ама дето са много скъпи за....би.ина4е искам да си купя 7 струнен някой 6те се рода тогава хе хе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Walrus Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 Разглеждал съм сайта им доста но не можах да разбера:какви са точно тези инструменти,в смисъл "conklin" някакви лютиери ли са или? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 доколкото знам вси4ко се прави на ръка те затова са и толкоз скъпи...името на тоя сето ги прави е конклин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Walrus Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 Според това което пишеше в сайта ,стават след 9-10 месеца.ако имаш късмет да можеш да си поръчаш такъв инструмент поне знаеш че имаш "инсрумента" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 Bill Conklin се казва собственика. Правел е китари, но веднъж на NAMM Show е изкарал пробно няколко баса, между които и един многострунен (не помня с колко :think: ). Интересът бил толкова голям, че в следващите няколко години фирмата се специализира само в бас китари и то най-вече 5, 6, 7 струнни. Имат и евтина линия, която се прави в Корея - Groove Tools by Conklin или нещо подобно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Walrus Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 Мерси за евтината линия"...дишай си я ти.." В същност ме интересуваше като качество.Вярно че цената говори ама тя не е всичко.За това ми е интересно.По-добри ли са например от скъпите серии на Fender примерно? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 (Редактирано) .......................ненужна екзотика :think: Редактирано Май 26, 2006 от Zlatyio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 27, 2006 Share Отговорено Май 27, 2006 за6то бе пи4 това са истинските бассове с тях си уникален ако малко 4овек поне има собсвено изграден стил 6те е супер...за6тотот те го праватза теб специално Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Юни 7, 2006 Share Отговорено Юни 7, 2006 Ми аз преди години, за известно време, свирих на три струни (нямах пари за първа, която се скъса и изгуби), сега се опитвам да свиря на една но ако можех да си го позволя, бих си поръчал едно 2-струнно дживотно - дали ще стане по-бързо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts