mmanson Публикувано Януари 27, 2006 Share Публикувано Януари 27, 2006 Ако някой энае муэикални магаэини эа втора ръка(в Пловдив) да пише эащото спешно си тарся бас китара. Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 така известната "Дупка" на ул. Иван Вазов е най-доброто място да търсиш инструменти на старо в Пловдив От гарата/автогарата, тръгваш по Иван Вазов към центъра. Като стигнеш първото училище/пада ти се вдясно/, срещу него на другата страна на улицата има малко подземно магазинче, вижда се само прозорчето и табела над него Другото място е на партера на Партийния дом /високата сграда до хотел Тримонциум/, има си голяма витрина, няма начин да го пропуснеш...там понякога има оставен някой друг бас на старо, а и избора на нови инструменти е приличен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cfqtka Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 има и един в стария град ама нз как да ти обясня къде е точно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Януари 27, 2006 Share Отговорено Януари 27, 2006 има и един в стария град ама нз как да ти обясня къде е точно съществува ли още тоя магазин?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WalkingTarget Отговорено Януари 28, 2006 Share Отговорено Януари 28, 2006 за тоя до понеделник пазара ли става въпрос? на павел врадов? аз от там си взех баса наистина много е кофти мястото, но мисля че още работи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cfqtka Отговорено Януари 29, 2006 Share Отговорено Януари 29, 2006 ми и аз от там си взех баса и мисля че още работ дам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Януари 30, 2006 Share Отговорено Януари 30, 2006 Ае в Пловдив Дупката си е класика е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Януари 31, 2006 Share Отговорено Януари 31, 2006 Ае в Пловдив Дупката си е класика е Верно си е...жалко че сега са го заляли със стаг и май няма толкова стари инструменти вече... иначе никога няма да забравя как си намерих моя бас оттам...затрупан под два слоя прах, мазилка и няколко Орфея Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Януари 31, 2006 Share Отговорено Януари 31, 2006 Какво съвпадение, и аз си бях зел първият мой бас от магазина над понеделник пазара... Черен с уж няква активна електроника (така е водиха) много зле.. Карах с него 3 години и го шитнах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Януари 31, 2006 Share Отговорено Януари 31, 2006 Аз си купих от там първия стаг....те маи това е един от основните им магзини...беше преди 4 години ако не се лъжа и Стаг все ощен е бяха популярнба марка в БГ и за 450 гроша се сдобих с доста добра броика..която по късно продадох и си купих 5 стр. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cfqtka Отговорено Февруари 1, 2006 Share Отговорено Февруари 1, 2006 Какво съвпадение, и аз си бях зел първият мой бас от магазина над понеделник пазара...Черен с уж няква активна електроника (така е водиха) много зле.. Карах с него 3 години и го шитнах а след това случайно да си го върнал пак в тоя магазин?Щото по описание е същия като моя хах един такъв черен куча марка и с белези от падане и зъби хихи и много зле горкия (ама за 150 кинта...) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WalkingTarget Отговорено Февруари 2, 2006 Share Отговорено Февруари 2, 2006 е то за белезите си има стикери на любимите групи с които лесно можеш да прикриеш белезите =] Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cfqtka Отговорено Февруари 7, 2006 Share Отговорено Февруари 7, 2006 ами аз много искам да си намеря стикер на който да пише "I'm too sexy for my bass" хехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
One_Voice Отговорено Февруари 7, 2006 Share Отговорено Февруари 7, 2006 в Пловдив знам за 4 магазина - дупката - партииния дом - един близко до Джумаята - и другия е един отдалечен от центьра Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
f1_sound Отговорено Февруари 7, 2006 Share Отговорено Февруари 7, 2006 Ето всички музикални магазини в Пловдив 1. При пръча или така наречената дупката - на ул. Иван Вазов 2. Фактор зад Пловдивски Университет 3. Веско Койчев - Партиен Доб бифш де 4. IGS- Джумаята 5. Solton - Сахат тепе 6. Бозов - до районното в Каршака 7. Динакорд - зад магазин Нева 8. Гаражчето - до Понеделник пазара 9. До Пожарната на центъра - в една уличка пиана и акордеони Това са магазините в Пловдив за продажба на муз. техника и инструменти Дано съм бил полезен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts