Dogy9006 Публикувано Април 5, 2010 Публикувано Април 5, 2010 Здравейте, имам Roland Juno-G, но напоследък екрана ми създава проблеми, не зарежда всичко на него, има остатъчни картини от минали менюта или пък въобще престава да дава образ ако може някой да ми каже каде мога да го занеса да го погледнат и евентуално да го оправят ще съм му много благодарен благодаря Цитирай
richi Отговорено Април 5, 2010 Отговорено Април 5, 2010 Нямаше да е зле да кажеш от кой град си На юг Пловдив при Бозов на север в Плевен при Краси. Цитирай
valdino Отговорено Април 5, 2010 Отговорено Април 5, 2010 Нямаше да е зле да кажеш от кой град си На юг Пловдив при Бозов на север в Плевен при Краси. А за София?Благодаря предварително. Цитирай
Schenker Отговорено Април 6, 2010 Отговорено Април 6, 2010 В София май няма. И аз търсих преди седмица, намерих един частен майстор, който ми свърши работа, но проблемът ми беше доста по-банален и елементарен. Най-добре при Бозов в Пловдив. В тази тема един пич е постнал контакти на техника там. Цитирай
Dogy9006 Отговорено Април 6, 2010 Автор Отговорено Април 6, 2010 Много благодаря за отговорите попринцип става дума за София, но май ще трябва да ходя до пловдив благодарности Цитирай
jordanil Отговорено Април 6, 2010 Отговорено Април 6, 2010 (Редактирано) Може и Налбантов,но пак Пловдив-той се занимава с такива неща. ето http://sites.google.com/site/miqelectronic/Home Редактирано Април 6, 2010 от jordanil Цитирай
tifo milchev Отговорено Април 8, 2010 Отговорено Април 8, 2010 Здравей ето ти номера на Бозов :032 944-877 Цитирай
valdino Отговорено Април 9, 2010 Отговорено Април 9, 2010 Здравей ето ти номера на Бозов :032 944-877 Благодаря много. Цитирай
Recommended Posts