Black Bird Публикувано Декември 16, 2004 Публикувано Декември 16, 2004 Спрете използването на чужди думи ! освен китарните термини!!!!!! за които си нямаме думи......... Ето мен кво ме дразни а не че некой писал с латиница.... :read: Ясно че повечето знаете English! Цитирай
bulby Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 Хехе, айде ти пък, да не ти вадя от старите постинги. "Фриендс", "дюд", "дайте да направиме collaboration"... Както и да е П.С. Българската дума за "English" е английски Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 16, 2004 Автор Отговорено Декември 16, 2004 (Редактирано) Хехе, айде ти пък, да не ти вадя от старите постинги. "Фриендс", "дюд", "дайте да направиме collaboration"... Както и да е П.С. Българската дума за "English" е английски Добре ... опасен си да ама побъркахте народа за тая кирилица... само казвам недей пак да налиташ на бой Редактирано Декември 16, 2004 от Nalbantov Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 16, 2004 Автор Отговорено Декември 16, 2004 Да, ама Angermeans те затапи Еми то и ти не си стока ама Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 Само за информация на Налбантов: Словосъчетанието "чужда дума" има 2 значения: 1. Дума използвана в чужд език. 2. Дума използвана в Българският език, с чужд произход, НО БЕЗ ПОДХОДЯЩ ЗАМЕСТИТЕЛ в Българският За това имаш Речник на чуждите думи, а "чуждиците" са думите, които имат заместител в езика ни... така че можеш да смениш заглавието А иначе понякога чуждиците изобщо не са лошо нещо, защото разнообразяват езика и така в зависимост от вида комуникация, могат да се окажат полезни за разнообразяване на речта, а често и за по-добро разбиране... с няколко думи: Колкото и да не им се иска на учителите по Български език, чуждиците не са толкова гадни неща Ама съм умен и тва си е Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 Аре верно да се джойнем в един колеборейшън против тея дет не смятат че чуждиците са куул ес фък. пийс аут дюдс! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 Аре верно да се джойнем в един колеборейшън против тея дет не смятат че чуждиците са куул ес фък. пийс аут дюдс! кефиш!!! :green: Цитирай
jFog Отговорено Декември 16, 2004 Отговорено Декември 16, 2004 Спрете използването на чужди думи ! освен китарните термини!!!!!! за които си нямаме думи......... Ето мен кво ме дразни а не че некой писал с латиница.... :read: Ясно че повечето знаете English! Ок Амиго Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 16, 2004 Автор Отговорено Декември 16, 2004 Спрете използването на чужди думи ! освен китарните термини!!!!!! за които си нямаме думи......... Ето мен кво ме дразни а не че некой писал с латиница.... :read: Ясно че повечето знаете English! Ок Амиго Цитирай
circles Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 Добре, и аз съм за идеята да се пише само на български, ама като сте такива ревностни привърженици на идеята защо никовете не са ви на кирилица?? Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 Ха-ха!!!Последният,който го зададе тоя въпрос си смени сам nick-а с такъв на кирилица и вече не пита Който има чужда дума за nick-стои си на азбуката,на която си е.А за другите...Тях въпросвай. Цитирай
Боян Отговорено Декември 27, 2004 Отговорено Декември 27, 2004 Ха-ха!!!Последният,който го зададе тоя въпрос си смени сам nick-а с такъв на кирилица и вече не пита... Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 27, 2004 Автор Отговорено Декември 27, 2004 Ха-ха!!!Последният,който го зададе тоя въпрос си смени сам nick-а с такъв на кирилица и вече не пита... Цитирай
Recommended Posts