peterko Отговорено Юли 10, 2010 Share Отговорено Юли 10, 2010 Истината е Reason но повечето от клавиристите не са свикнали да мислят в мулти трак аранжимент а в стилове и бленди ... така че ще ви е зор да стигнете до желания резултат... иначе програмата е с необятни възможности. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinpetkov Отговорено Юли 11, 2010 Share Отговорено Юли 11, 2010 Значи твърдиш, че REASON има функция One man band???!!!! Ще поясниш ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peterko Отговорено Юли 11, 2010 Share Отговорено Юли 11, 2010 (Редактирано) няма такава функция. там ви е грешката че търсите аранжори за стилове вместо да си напичете парчето като мултитрак много работа е ама след това разликата е изключително голяма ... Редактирано Юли 11, 2010 от peterko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinpetkov Отговорено Юли 12, 2010 Share Отговорено Юли 12, 2010 Кой ти каза, че не ползваме такива неща? Разликата е огромна. Когато искаш да свириш в реално време на живо с аранжер и най-добрата песен на секвенсер не върши работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
richi Отговорено Юли 13, 2010 Share Отговорено Юли 13, 2010 Подкрепям kalinpetkov. Аз ползвам и двата начина на работа според нуждата. Не ми се вярва с Реасон да се оправиш в реална кръчмарска среда. Тъй като колегата казва как били мислели музикантите само за стилове и бленди, всъщност знае ли как се прави стил за точно определена песен Моето клавирче си има една функция да конвертира от миди в стил......Когато някой иска да пее песента ми върви от аранжора там може се позамажат грешките, а когато аз си пея карам с мидито. Ако може да разясниш как ще се оправиш с мултитрака си ако певеца реши да прави поздрави да се черпи и т.н. а бакшиша кога ще го вземе то песента ще свърши а той може още да не е стигнал до припева Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daskal4e Отговорено Юли 29, 2010 Share Отговорено Юли 29, 2010 Кой каза че ДОС не е удобен? От три години свиря с аранжора на Juzisound и Yamaha CS1x, само че операционната система е Линукс Slackware 11. Лаптопа е Pentium2 333mHz. Графичната среда е KDE. Емулатора за ДОС е DOsemu. Комбинацията е желязна и никога не ми е изневерявала на сцена. Предимства: ниска цена, бързо-оперативен, стабилен, лесен за подръжка, мултифункционален (в паузите спокойно може да си пускате мп3ки или да браузвате от безжичната мрежа на хотела). А за ползващите Roland G600 вече има и подръжка на третата секция на ефекта - перфектно за солистични бленди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
richi Отговорено Ноември 2, 2010 Share Отговорено Ноември 2, 2010 Благодаря за подкрепата даскалче. Мен ме предупредиха и затова несмея да пиша по тази тема във форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts