Mephistofel Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 Едно видео с доста смотан звук, от X-Mas Thrash Bash - 26.12.2009 : Стържем тука, колкото мо'ем! Цитирай
Necrophagist Отговорено Март 30, 2010 Отговорено Март 30, 2010 ако не ме лъже паметта тази песен я гледах на трибюта на чък .. браво,истинско предизвикателство е да засвириш песен на дет. Сега малко критика за лайфа който съм гледам-голяма мазня беше звука на китарите.Очаквах повече от ксифос и глава на Галин... Иначе този клип изглежда много по-добре Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 31, 2010 Автор Отговорено Март 31, 2010 Благодаря за мнението! Ти си бил на Трибюта за Чък, така ли? Мдам, при 5 банди и яко бързане на саундчека, така се получава. Цитирай
Necrophagist Отговорено Март 31, 2010 Отговорено Март 31, 2010 Е че как няма да съм бил,нали съм фен Ясна ми е картинката за звука,винаги си е така...дори и като не се бърза Погледнах новото клипче,зверско си е... Иначе на трибюта на чък началото на Sacred Serenity с баса се чуваше много добре при мен и мога да кажа само евала за изпълнението Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 7, 2010 Автор Отговорено Април 7, 2010 Ехехе, чак пък толкова! Иначе, и ние сме фенове! Правим и Spirit Crusher, а нищо чудно да набъбнем и с още някой Death скоро. Цитирай
Nevermore Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Благодаря за хубавите думи. Скоро ще качим Спирта на запис от наскоро провелото се българско турне. А и очаквайте ново клипче към песен от албума Against Destiny. Цитирай
Adversarius Отговорено Май 16, 2010 Отговорено Май 16, 2010 Кофти звука не беше заради китарите, а заради акустиката на помещението. Преди дни бях в новото място на Thin Red Line. Акустиката и там е кошмарна. Просто кошмарна. Цитирай
Recommended Posts