††† Публикувано Март 30, 2010 Публикувано Март 30, 2010 Търся си учител по китара в Бургас, ако някой знае каде се водят уроците моля да помогне , или някакви координати и информация за преподавателя ... Попринцип разпитах разни познати и ми споменаха за Стоян Маринов, от много години бил преподавател и т.н., принципно се водил най-добрия в Бургас, това е което ми казаха, но никой неможа да ми даде GSM за връзка или да ми каже къде мога да го намеря, ако някой знае ще съм много благодарен Цитирай
††† Отговорено Март 30, 2010 Автор Отговорено Март 30, 2010 Темата остава, ако някой може да ми каже даде координати на въпросния преподавател (Стоян Маринов) или някой друг и малко информацийка за него, къде си провежда занятията примерно 10x Цитирай
'Guitar.Me' Отговорено Май 1, 2010 Отговорено Май 1, 2010 Имате ЛС! Успех! Може ли и на мене да дадеш телефон и т.н.на Стоян Маринов? Цитирай
urgent Отговорено Юни 22, 2010 Отговорено Юни 22, 2010 Аз също се интересувам от координатите на Стоян Маринов ако е възможно да ударите едно рамо Цитирай
Jayceon Отговорено Юни 26, 2010 Отговорено Юни 26, 2010 Да не е лошо да кажете някаква информация за учител. Дори да не е този Стоян. Цитирай
annimm Отговорено Юни 27, 2010 Отговорено Юни 27, 2010 (Редактирано) http://www.numsiprofpanchovladigerov.com/priem.htm Свободна школа по изкуствата Редактирано Юни 27, 2010 от annimm Цитирай
Jayceon Отговорено Юни 27, 2010 Отговорено Юни 27, 2010 Това е училище. Ние си го знаем като музикалното само дето трябва да си почнал от първи клас до четвърти. На мен ми трябва частен учител, както предполагам и на всички в темата. Цитирай
The_tormentor Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 Пратете и на мен телефона и координатите на този Стоян Маринов или на някой друг учител по китара за гр.Бургас Цитирай
/BaSS FreaK/ Отговорено Юли 8, 2010 Отговорено Юли 8, 2010 (Редактирано) Търся си учител по китара в Бургас, ако някой знае каде се водят уроците моля да помогне , или някакви координати и информация за преподавателя ... Попринцип разпитах разни познати и ми споменаха за Стоян Маринов, от много години бил преподавател и т.н., принципно се водил най-добрия в Бургас, това е което ми казаха, но никой неможа да ми даде GSM за връзка или да ми каже къде мога да го намеря, ако някой знае ще съм много благодарен намери ли вече координатите му ,ако не , ми пиши на ЛС Редактирано Юли 8, 2010 от /BaSS FreaK/ Цитирай
Billboard Отговорено Юни 2, 2013 Отговорено Юни 2, 2013 Хеи Френдс , Ако може да споделите къде в Бургас преподават уроци или кой ще съм благодарен Цитирай
Recommended Posts