dlkoko Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 някой може ли да ми каже как се работи с него,как се свързва към синтезатора,може ли синта да изболзва бленди ритми от компютъра,с какъв софтуер работи Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 (Редактирано) а дали от компютъра можеш да зареждаш бленди и ритми в синтезатора зависи от модела на самия синтезатор. иначе, ако да предположим, че имаш midi/usb интерфейс или поне кабелче midi->game port (вариант за по-стари компютри с по-стари саунд карти)... в такъв случай in на интерфейса влиза в out на синтезатора и обратното. компютърът трябва да разпознае midi интерфейса като устройство. теглиш vst host, теглиш vst-та от kvr и rekkerd, зареждаш ги в хоста, настройваш хоста да приема midi съобщения от синтезатора, и радваш. ако нямаш по-скъпичка саунд карта (тая конкретно, както и повечето от нейния клас и нагоре, има вграден midi интерфейс и друг няма да ти трябва) ще ти трябва драйверът asio4all, защото на компютъра му трябва време да го произвежда тоя звук (т.нар. латенция) и дори няколко (10-15) милисекунди така ще ти объркат свиренето, че майка плаче. тоя драйвер помага доста. като кажеш по-подробно какво ти е положението, ще ти бъде обяснено по-подробно какво да правиш... ти си мислиш много си казал, ама не си казал нищо. във форумите не е като на живо, уви. и да беше питал в темата за midi to usb кабел, да го еба. Редактирано Март 29, 2010 от Fallenblood Цитирай
dlkoko Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 май е тъпо,то може и миди клавиатура да е)))еба ли го,има 120 стила 300 инструмента ама памет маи няма дисплея свети син.има иконки китарки акордеончета,цигулки барабанченца ама де да го знам Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 е не пише ли някъде марка и модел... Цитирай
dlkoko Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 ами пишело е но някои го е изтрил може би с лакочистител пише че модела е 2005 година има и някакъв вход за педал и аукс със 61 клавиша е нормален размер... Цитирай
dlkoko Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 хм намерих снимка ама как секачва Цитирай
dlkoko Отговорено Март 29, 2010 Автор Отговорено Март 29, 2010 аз май бо добре да бях дошъл до варна то тука дълга и широка Цитирай
Bakko Limited Отговорено Март 29, 2010 Отговорено Март 29, 2010 (Редактирано) Снимка можеш да качиш в http://www.imageshack.us . И вместо да идваш от варна по-добре би било да действаш целенасочено и да мислиш, а не да чакаш само наготово Редактирано Март 29, 2010 от Bakko Limited Цитирай
richi Отговорено Април 1, 2010 Отговорено Април 1, 2010 И тук пускам линк с отговор на въпросите ви. http://www.juzisound.com/ Цитирай
dlkoko Отговорено Април 2, 2010 Автор Отговорено Април 2, 2010 и кво пише,на някакъв неразбираем език,баси ужаса толкова програми и нито една подбна на тая ама да е фрее Цитирай
Fallenblood Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 еми... ти да беше програмист би ли направил програма, дето другите да изкарват пари с нея, а ти да я даваш безплатно? пробвай с cantabile, там може да ти се отвори парашутът, ама не знам. Цитирай
dlkoko Отговорено Април 4, 2010 Автор Отговорено Април 4, 2010 пробвах я работи с вст ама ритъм не мога да пусна Цитирай
richi Отговорено Април 5, 2010 Отговорено Април 5, 2010 по-добре седни прочети и тогава пак се пробвай. Цитирай
Recommended Posts