NoSoul Публикувано Януари 25, 2006 Публикувано Януари 25, 2006 (Редактирано) От известно време искам да направя тази песен със клавир-а си. Проблема е че готова в интернет я има само манджата... а както знаете песента е 10 минути. 7 минути е клавирно соло. На мен ми е доста трудно да го извадя, защото не мога да докарам същия орган със свирката си. Карам го на импровизация, но ми е мерак да си го направя както е. Някой преди мен вадил ли го е със солото и може ли да ми помогне? Edit: Става въпрос за клавирна партитура Редактирано Януари 25, 2006 от NoSoul Цитирай
7thString Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Нашата клавиристка го беше извадила по слух ама го няма разписано... Изтегли си някой миди файл- там 100% ще го има на ноти Цитирай
NoSoul Отговорено Януари 25, 2006 Автор Отговорено Януари 25, 2006 Аз също импровизирам по слух, интересува ме някой опитвал ли се е да го направи точно. Аз го правя подобно, но ми е неудобно така . Аз така и така ше си го разкрасявам така че да пасне на моя стил, но както знаете се тръгва от оригинала. Цитирай
Child^in^Time Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 и баща ми го вадил на времето ще го питам дали го има някаде драснато. ма не обещавам нищо Цитирай
NoSoul Отговорено Февруари 9, 2006 Автор Отговорено Февруари 9, 2006 И все пак? Това е нещо което ще е полезно на всеки клавирист. Аз лично импровизирам, но много искам да го изсвиря точно(никога няма да го свиря точно - във всичко свое слагам нещо от себе си), но солото е близо 7 минути. Някой вадил ли го е все пак? Цитирай
moony_bg Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 (Редактирано) Тука сега надали някой ще погледне щот последното мнение е отпреди 100 века ама да кажа само че солото на органа е мн по малко от 7 мин и аз съм го вадил.Ако говориш за солото накрая на песента дето е доста дълго то е на китара (дето е със една много странна бленда) ама и то не е чак 7 минути.Има няма 3-4 минути. Редактирано Декември 9, 2006 от moony_bg Цитирай
Recommended Posts