Jump to content
Българският форум за музиканти

Jackson Demmelition V


Demmelition

Recommended Posts

Здравейте,

 

Искам да попитам някой има ли опит с тази китара на Jackson - Demmelition V?

Досега не съм свирил на V китара и допълнително се чудя дали ще е удобно въобще за по-дълго свирене в седнало положение.

Аз пък мога да споделя опит с ефектите - имам процесор Pandora PXD4 от Корг, който общо взето излиза към 250 к.долара. Има абсолютно всички възможни ефекти (вкл. за бас), настройки, малък е (колкото кутия от цигари) и т.н. - горещо го препоръчвам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Общо взето V и RR формите много много не са предназначени да свириш седнал с тях. Принципно можеш да си ги наместиш така, че да е що годе удобно и тогава ако искаш свири и 100 часа.

А за тоя процесор дето си писал в първие момент малко се постреснах. Струва 250к. долара това като 250 000 ли да го разбираме :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Относно китарата - няма да разбереш, докато не пробваш.

На мен лично V-тата и RR, са ми най-удобните форми, както за седнал, така и за прав. Други хора пък не могат да ги понасят.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също до скоро съвсем искрено се чудех как хората могат да свирят с V китари у дома. Но по стечение на обстоятелствата се сдобих точно с един Роудс и мнението ми коренно се промени. Вярно е, че единствения удобен (за мен) начин за свирене е като си я сложиш между краката - единия рог отгоре, другия отдолу (как ли ще прозвучи това), но факт е че за мен това се оказа уникално удобна китара, стойка и усещане. Така че пак опираме до нормалния за този проблем отговор - най-добре е да си я пробваш дали ще те е комфортно да свириш така. :music336:

Редактирано от duzko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.