Demmelition Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Здравейте, Искам да попитам някой има ли опит с тази китара на Jackson - Demmelition V? Досега не съм свирил на V китара и допълнително се чудя дали ще е удобно въобще за по-дълго свирене в седнало положение. Аз пък мога да споделя опит с ефектите - имам процесор Pandora PXD4 от Корг, който общо взето излиза към 250 к.долара. Има абсолютно всички възможни ефекти (вкл. за бас), настройки, малък е (колкото кутия от цигари) и т.н. - горещо го препоръчвам. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Общо взето V и RR формите много много не са предназначени да свириш седнал с тях. Принципно можеш да си ги наместиш така, че да е що годе удобно и тогава ако искаш свири и 100 часа. А за тоя процесор дето си писал в първие момент малко се постреснах. Струва 250к. долара това като 250 000 ли да го разбираме Цитирай
Demmelition Отговорено Март 26, 2010 Автор Отговорено Март 26, 2010 Не, не, извинявам се, канадски долара. :-) Цитирай
Valserp Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Относно китарата - няма да разбереш, докато не пробваш. На мен лично V-тата и RR, са ми най-удобните форми, както за седнал, така и за прав. Други хора пък не могат да ги понасят. Цитирай
duzko Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 (Редактирано) Аз също до скоро съвсем искрено се чудех как хората могат да свирят с V китари у дома. Но по стечение на обстоятелствата се сдобих точно с един Роудс и мнението ми коренно се промени. Вярно е, че единствения удобен (за мен) начин за свирене е като си я сложиш между краката - единия рог отгоре, другия отдолу (как ли ще прозвучи това), но факт е че за мен това се оказа уникално удобна китара, стойка и усещане. Така че пак опираме до нормалния за този проблем отговор - най-добре е да си я пробваш дали ще те е комфортно да свириш така. Редактирано Март 26, 2010 от duzko Цитирай
Recommended Posts