tupoto kopele Отговорено Януари 27, 2006 Автор Отговорено Януари 27, 2006 да еба верно е станал некъв спек :think: ще го оправим Цитирай
Dushmanina Отговорено Януари 27, 2006 Отговорено Януари 27, 2006 Браво, Явка, браво, басисте! Поздравления и за сайта и за музиката! Хайде със здраве и да е хаирлия! Цитирай
разбойник Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Благодаря на всички за добрите думи Да Ви се връща, душманино на минорните септакорди, страшилище на неравноделните ритми и господар на битоналната импровизация Чакам продукт и от Bас, крайно време е да ковнете и Вие пирона на rock'n'roll-a в гредата на историята, ъ? :guitar: :green: Цитирай
Dushmanina Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 Ами тооо, таковааа.... След горния пост не ми остава нищо друго освен да си налягам парцалите и да се обърна малко повече към музикалната част от персоната ми. Има само един основен проблем - нямам съмишленици, но ще се оправи и това де! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Не си падам по подобни стилове , но бааах , много ми харесаха трите песни ........ яка група ... пожелавам ви успех!!!!! Цитирай
BlackCorsair Отговорено Февруари 22, 2006 Отговорено Февруари 22, 2006 гледам в тая Банда пее един мой приятел и един от Любимите ми БГ Вокали! Много поздрави на Алек и Успехи на Бандата! Цитирай
Serenity Отговорено Април 25, 2006 Отговорено Април 25, 2006 (Редактирано) Браво! Бат' Алек е пич! Аз още като бях на 11 годинки си го харесвах Сега като го гледам на снимките не се е променил много. Групата кърти. Редактирано Април 25, 2006 от Serenity Цитирай
wessy Отговорено Април 26, 2006 Отговорено Април 26, 2006 (Редактирано) Ха ха сайта ни вече е готов и супер много се кефим Разгледайте го надяваме се, че ще ви хареса както сайта, така и нашето съвсем новичко демо. мани откачалници .... за музиката говоря СУПЕР яки парчета сайта е добър също ама музиката ме кефи повече Успех пичове Ей тфа в банда Редактирано Април 26, 2006 от wessy Цитирай
Recommended Posts