Fashion Отговорено Март 26, 2010 Автор Отговорено Март 26, 2010 Брей никой не е плюл! Що така ,толкова ли ви харесва,че онемяхте? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 Стегнато свирите. Ама тая сцена ви е малка. Басиста си го свил в ъгъла и не смее да мръдне човека - ще вземе да си изчанчи постановката и да хване някой тендовагинит. Малко като дървета сте с другия китарджия, а и на Baby Thomas му личи как само гали райда на "суперкомплекта" и не смее да го измлати "като ората". Певецът се справя, ако изключим липсата на бленда с честотите на дрогирано Мики-Маусче в гласа му и злобарското процеждане на денталните консонанти през зъби, така характерни за Мега-Дейв. По дяволите, хора, знаете ли какво парче свирите, някой чу ли му текста - става дума за насилвани от родителите си деца! Това не е "Ален мак", дори не е рокендрол, а едно от най-сериозните парчета на една от най-силните метъл банди на планетата. Много неподходящ избор за подгряваща група - във вашия случай. Айде другия път с повече настроение и хъс, с правилно разположена камера и читав звук (щото "кльонка" от соло барабана много се набива) и с добре подбран репертоар - авторски най-вече. Вокално и инструментално сте добре, дайте да ви видим и като пърформъри. Успех! Цитирай
Fashion Отговорено Март 27, 2010 Автор Отговорено Март 27, 2010 DYLGIQ, допада ми критиката ти. Напълно съм съгласен с почти всичко казано от теб. Само за камерата и озвучаването нищо не можем да направим,не зависи от нас. Да се надявамме да се подобрават нещата за следващите изяви. А авторско има,дори няколко. Ето едно от тях : Цитирай
DYLGIQ Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Това по-ми хареса като изпълнение. Сработени сте, нападате здраво, остава да правите повече концерти. Цитирай
Recommended Posts