vhcs Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 Здравейте, ами май ми е скучно и мисля да разфасовам баса си и да го тунинговам малко ... или ще стане още по-добре или ще му е@$ мамата. Та имам Ебанец БТБ555 с бартолини адаптри и електроника, но мисля да турна Seymour Duncan Music Man Ceramic Set и ми се щеше да чуя малко мнения и от колеги. Мерси предварително Алекс п.п. честита пролет ... дните ще стават по-дълги от нощите, но затова пък трябва да се погрижим нощита да остават незабравими .. ехехе... може и безпаметни ..ехехех Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 Сашо, сигурен ли си, че искаш да пипаш баса, друже? Към момента звучи идеално и промяната на звука може да ти попречи стилово ако е много рязка. Така като гледам май и копане на баса ще падне защото не мисля, че е 1:1 с Бартолинито като размери. Моят личен съвет е да го оставиш както е Като цяло седя и чакам Явор да се появи в темата ти и да каже точно мнение по въпроса Цитирай
vhcs Отговорено Март 21, 2010 Автор Отговорено Март 21, 2010 (Редактирано) пролетно нали знаеш как навлизат нови идеи, мисли, чувства и тн ... та затова съм се палнал или направо да взема да си купя един нов бас ... ехехе Редактирано Март 21, 2010 от vhcs Цитирай
Demiurg Отговорено Март 23, 2010 Отговорено Март 23, 2010 или направо да взема да си купя един нов бас ... ехехе Направо това ! BTB-то е достатъчно добро, и с достатъчно характерен звук. Вземи си нов бас, с нов глас, и не пипай това, което вече е направено добре ! Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 28, 2010 Отговорено Март 28, 2010 Заставам зад думите на другаря Демируг. Ни мой похабява хубуту басчи! Също няма да е зле да ни кажеш каква е пъклената ти идея Цитирай
Recommended Posts