JD Публикувано Март 21, 2010 Публикувано Март 21, 2010 Заклетите фенове на Soundgarden и чичко Крис може да поискат да ме обесят, ама от 1 година сигурно си дрънкам няк'ва изкелиферчена версия на това парче и така... Китарата е Stagg SW203CETU-BK. Микрофон за запис - вграденият на лаптопа. използван софуер - soundrecorder (ако това изобщо е софтуер ). Обработка - плеснато много лейм "ехо" от същата феноменална програма. Т'ва е, неделя сутрин има дрънканици вместо бира и шкембе след запиването снощи с AFTER-THE-RAIN... JCP /cover by Nino/ Цитирай
bulby Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 You're bad like Jesse James, man! Мен много ме изкефи интерпретацията ти. Като каза изкелефирчена очаквах нещо в стил Richard Cheese де Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 (Редактирано) Baadaaass Редактирано Март 21, 2010 от KeRRANGKid Цитирай
JD Отговорено Март 23, 2010 Автор Отговорено Март 23, 2010 10х. От една страна го обожавам това парче и е тъпо някой да го пее октава и половина надолу , ама... мерак ми беше Цитирай
ultramega Отговорено Април 2, 2010 Отговорено Април 2, 2010 Поздравления за избора на кавър И добре ти се получава ... някак си няма да се отърся от тая Сиатълска вълна имам си слабост признавам Цитирай
Recommended Posts