Idiot,TRifonski.!! Публикувано Януари 23, 2006 Публикувано Януари 23, 2006 nickname: Idiot,TRifonski.!! Възраст: 20 години от Монтана(СевероЗАПАДНАЛА България,дето нищо кадърно нема) Образование: средно-гимназиално ,но сега мъчим Висшето Вашият инструмент/и: касетофон(8-9 години),китара(2-3,някъде покрай голямото пиене я почнах) и някои други,ама няма да влизам в подробности Предпочитан музикален стил: метал(в най-тежките му разновидности) и разни други нещица Вашият вдъхновител: Chuck Shuldiner , Kurt Cobain и шишето с пиенеее-няма значение с какво Досегашни (не)реализирани проекти: предимно алкохолни(да не казвам пиянски) прояви. Странични интереси: музика,пиенее,ебанее -за сега тия са ми у главата,като се сета за други ще ги добава В кратце(или с две думи за вас самите): Умен,забавен ................. неудачник, който винаги се прекарва по-възможно най-добрия начин.Но така или иначе,аз съм си аз.Харесвам хубавите и не чак толкова хубавите жени(стига да има за какво),ценя истинското приятелство и обичам живота си такъв,какъвто е.МРАЗЯ лицемерието,мразя всезнайкОВЦИТЕ,мразя да бъда лъган и предаван. Е аиде стига,че от толко напрегане ше зема да напиша нещо умно. Цитирай
DeathZone Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Добре си дошъл съгражданино!!!! Монтана форевър, копанье на кукуруз и стриганье с пофръганье. Сигурно се знаем , най-малкото сме се виждали по мероприятия в района. Росен!!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 А привет и у ваш'та губерния,давай парцуцата да за си замием оченцата и да са подФащаме!!! Смея да твърдя,че покрай някои хора тук,включително и моята светла особа,няма да останеш трезвен ако се добуташ на някоя форумна сбирка! Добре дошъл,приятно форумстване! :hello: Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Януари 23, 2006 Автор Отговорено Януари 23, 2006 Добре си дошъл съгражданино!!!!Монтана форевър, копанье на кукуруз и стриганье с пофръганье. Сигурно се знаем , най-малкото сме се виждали по мероприятия в района. Росен!!!! Само съм Ви виждал по концерти и мога да кажа,че с Фичо сте най-добрите и кадърни музиканти с етикет "ПРОИЗВЕДЕНО в североЗАПАДНАЛА България" (ше ме извинявате за "четките",ама си е така).!! Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Януари 23, 2006 Автор Отговорено Януари 23, 2006 Смея да твърдя,че покрай някои хора тук,включително и моята светла особа,няма да останеш трезвен ако се добуташ на някоя форумна сбирка! Спокойно.!! Няма да се излагам нито за първи,нито за последен път . Така че !!!! Цитирай
CorvusCorax Отговорено Януари 23, 2006 Отговорено Януари 23, 2006 Ега и якия никнейм си имаш, пийваш си, разбрах... Здрасти и на следващата форумна... Цитирай
Idiot,TRifonski.!! Отговорено Март 4, 2006 Автор Отговорено Март 4, 2006 (Редактирано) Ега и якия никнейм си имаш, пийваш си, разбрах... Здрасти и на следващата форумна... Бившата приятелка така ми викаше "на галено",кога много съм се напил ...... та от там идва..!!! Редактирано Март 4, 2006 от Idiot,TRifonski.!! Цитирай
Recommended Posts