savov Отговорено Януари 3, 2012 Автор Отговорено Януари 3, 2012 Аз няма да мога да присъствам,но ви пожелавам весело прекарване! ) Ще се радвам следващият път да успееш да дойдеш...да се видим и запознаем! Щастлива Нова 2012 Година! Цитирай
mengel Отговорено Януари 7, 2012 Отговорено Януари 7, 2012 Блазе, Ви!!!... Браво на Петко! Аз съм в чужбина и съжалявам че не съм присъствал на събитието! по мненията в темата съдя че сте си изкарали страхотно! Дано да е все така занапред!!! Цитирай
savov Отговорено Януари 8, 2012 Автор Отговорено Януари 8, 2012 Да! Изкарахме си SUPER! Разбрах, че не си в България и за това не съм ти звънял..., но се надявам да се видим през април. Тъкмо да чуеш и новото парче, което правя...знаеш, че много ценя мненето ти. Поздрави! Цитирай
savov Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 (Редактирано) Месец април наближава...с него и поредната годишна музикантска среща във Велико Търново. Дата: 01.04 2012 Място: PIANO BAR MAXIMUS (ул."Независимост" 9) Начало: Кой когато иска...след 22:00 предполагам) Изисквания на организаторите: Минимум 10 лв. консумация. Разрешава се внасяне на алкохол и др. Не забравяйте да си носите доброто настроение и инструментите!!! За резервации: 0896 867 060 , 0888 731 750 Ако има нещо ново...или нещо, което съм пропуснал - ще пиша пак тук. До скоро! Редактирано Март 19, 2012 от savov Цитирай
savov Отговорено Март 19, 2012 Автор Отговорено Март 19, 2012 Присъствието ти е задължително! Обещал си да попееш и посвириш отдавна... Цитирай
mihail_milev Отговорено Март 22, 2012 Отговорено Март 22, 2012 А ние "непрофесионалистите" ще се опитаме да дойдем, ама няма да пея, че много се изложих предния път!!! Цитирай
savov Отговорено Март 22, 2012 Автор Отговорено Март 22, 2012 Хах...Мишо! Радвам се, че и ти вече си тук. Не помня да си се излагал...то алкохола дойде в повечко на всички ни...важното е купон да става Цитирай
savov Отговорено Март 24, 2012 Автор Отговорено Март 24, 2012 Малка корекция за срещата: Началният час е 19:00 ! Цитирай
Fortissimo Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 Този път и аз ще дойда, не че не съм бил на първия и втория и третия..... Цитирай
savov Отговорено Март 29, 2012 Автор Отговорено Март 29, 2012 Супер! За тези, които все още се колебаят или се чудят (а и за остасналите) - съобщавам, че не са нужни предварителни резервации и обаждания...през цялото време всеки може да пристигне...само, че не се знае дали ще си намери място за сядане... Цитирай
Heartman Отговорено Март 31, 2012 Отговорено Март 31, 2012 Може и аз да се класирам за утре.След тоя силен рожден ден ще ми е трудно ама... Цитирай
savov Отговорено Април 3, 2012 Автор Отговорено Април 3, 2012 Дам...честит рожден ден...с малко закъснение! Жив и здрав! Заформи се хубаво купонче... но за мое учудване (а и не само) имаше майче само един трезвен "фотограф"... но и това е нещо скоро ще кача малко снимки от купона! До скоро! Цитирай
mihail_milev Отговорено Април 16, 2012 Отговорено Април 16, 2012 Ами никак не беше зле. Много добре беше, само дето бяхма малко по малко от миналата година!!! Цитирай
Recommended Posts