momcata Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 Надявам се догодина и аз да присъствам Цитирай
savov Отговорено Април 8, 2011 Автор Отговорено Април 8, 2011 Я! Момчиле... Аз се надявах да дойдеш и на тази сбирка...но...както и да е. Явно си бил зает. Радвам се да те видя поне, че си се регистрирал тук най-накрая Сега ако се появиш и на репетициите в сряда и четвъртък ще е направо невероятно!!! Намери ли си подходяща стройка за обоя? Цитирай
momcata Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 За сега все още съм със старите, но съм си поръчал, надявам се другата седмица да имам вече нова стройка Цитирай
savov Отговорено Април 19, 2011 Автор Отговорено Април 19, 2011 Забравих да спомена, че на музикантската среща тази година, освен всичко останало, се подхвърли и идея за второ издание на тазгодишния музикантски купон!!! Мирела Величкова (която е създател, основен организатор и домакин за втора поредна година) предложи повторението да се случи през есента на 2011 година. Всичко, обаче е все още само идея и предстои да се планира по-конкретно. Аз вече съм заявил своята готовност за съдействие и присъствие. Пишете мнения, предложения, идеи... Цитирай
Yordan Kirilov Отговорено Април 26, 2011 Отговорено Април 26, 2011 Бях на музикантската среща,където стана уникален купон!Препоръчвам на учасниците във форума другия път да присъстват. Цитирай
Fortissimo Отговорено Май 9, 2011 Отговорено Май 9, 2011 Присъствах на първите срещи, ама сега и за пари не отивам. Какво значи "музикантски" ???? Цитирай
savov Отговорено Юни 11, 2011 Автор Отговорено Юни 11, 2011 Да...вярно, че вече не идваш...за съжаление. Какво точно не ти харесва...!?! Цитирай
Heartman Отговорено Юни 12, 2011 Отговорено Юни 12, 2011 То и аз не идвам.Нещо много снобарско и прекалено фолк е събирането. Цитирай
savov Отговорено Август 6, 2011 Автор Отговорено Август 6, 2011 (Редактирано) Последната сбирка беше доста разнообразна и "фолклора" далеч не превъзхождаше по времетраене рок музиката например. Иначе е ясно, че идват всякакви музиканти и артисти...нали това е целта...да се видим и повеселим в крайна сметка!? Това, че е снобарско - вероятно някои искат да изглежда така...не го мисля...аз си прекарвам повече от добре сред многото познати и приятели. Дано си промените мнението и отново започнете да идвате... най-малкото заради усилията на Мирела да организира всичко това в тия безпарични времена. Ясно е, че хората са различни и вкусовете също... Нека не се делим. Едва ли някой ще спечели от това. Редактирано Август 6, 2011 от savov 1 Цитирай
rockfire Отговорено Август 8, 2011 Отговорено Август 8, 2011 (Редактирано) Скоро ще имам причина да посещавам по -често гр.Велико Търново! Ако засека някоя форумна музикантска среща предполагам ,че нямате нищо против да участвам и аз!Поне ще ви засиля рок присъствието! Редактирано Август 8, 2011 от rockfire Цитирай
savov Отговорено Август 10, 2011 Автор Отговорено Август 10, 2011 Естествено, че всеки тук е добре дошъл! Ще се радвам да се запознаем... Цитирай
savov Отговорено Август 10, 2011 Автор Отговорено Август 10, 2011 (Редактирано) Между другото - momcata вече е официално назначен на щат (като обоист) в оркестъра на великотърновския музикален театър! Вече се състоя и първата му премиера... ЧЕСТИТО! ... Остана да почерпиш... Редактирано Август 10, 2011 от savov Цитирай
savov Отговорено Август 11, 2011 Автор Отговорено Август 11, 2011 Да...браво на теб! Най-накрая намери начин да продължиш с музиката! А като съм започнал да разгласявам клюки за болярите тук - нека спомена и това, че Mihaela Fileva (която също е част от форума и нашата темичка тук) вече премина поредния кастинг и най-вероятно ще я гледаме тази есен в X FACTOR!!! ЧЕСТИТО и на теб, Миша!!! Успех! Цитирай
momcata Отговорено Август 12, 2011 Отговорено Август 12, 2011 Да честито и от мен, тя си го заслужава - страхотна певица... Цитирай
Recommended Posts