savov Отговорено Март 27, 2014 Автор Отговорено Март 27, 2014 SUPER! Кажи и на другите от оркестъра, че половината нямат нито ФБ... нито нищо Цитирай
savov Отговорено Март 31, 2014 Автор Отговорено Март 31, 2014 По повод запитвания: ще има електронни барабани... не знам кой, но Мирела каза, че някой е потвърдил, че ще ги донесе. Аз ще донеса една електро-акустична китарка (в случай, че някой си "забрави" своята ). Мога да закарам и акордеон... знам ли ) Цитирай
savov Отговорено Април 10, 2014 Автор Отговорено Април 10, 2014 Снимки от купона: https://www.facebook.com/piano.bar.mirela Цитирай
savov Отговорено Април 16, 2014 Автор Отговорено Април 16, 2014 (Редактирано) Тия дни качихме още снимки... а скоро, надявам се и видео Редактирано Април 16, 2014 от savov Цитирай
savov Отговорено Април 17, 2014 Автор Отговорено Април 17, 2014 На барабаните от първото клипче: mengel Цитирай
savov Отговорено Април 20, 2014 Автор Отговорено Април 20, 2014 Още едно изпълнение от купона...На барабаните отново mengel Обмисляме да направим цяло филмче и ще кача линк Цитирай
savov Отговорено Май 27, 2014 Автор Отговорено Май 27, 2014 Една вечер, която се превърна в среща на великотърновските музиканти... китаристи (Следете темата за следващи издания) http://forum.muzikant.org/ВЕЧЕР НА КИТАРИТЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО Цитирай
savov Отговорено Юли 30, 2014 Автор Отговорено Юли 30, 2014 Очертава се нова сбирка на китаристите около 8-ми, този месец... ще пиша щом всичко е ясно и сигурно. А ето и първата част от обещаното филмче за музикантския купон и тук: Цитирай
savov Отговорено Октомври 12, 2014 Автор Отговорено Октомври 12, 2014 Facebook страница на великотърновските музиканти: www.facebook.com/bad_linkvtarnovo Цитирай
savov Отговорено Март 13, 2015 Автор Отговорено Март 13, 2015 Само напомням, че идва април... а с това и годишната музикантска среща във Велико Търново!За сега е ясна само датата... разбира се - ПЪРВАТА НЕДЕЛЯ т.е. 5-ТИ АПРИЛ! Ще пиша подробности тук, както и в СТРАНИЦАТА НА СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK До скоро! Цитирай
savov Отговорено Март 30, 2015 Автор Отговорено Март 30, 2015 (Редактирано) ЕТО ИНФОРМАЦИЯТА ЗА МУЗИКАНТСКИЯ КУПОН ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО 2015: За втора поредна година пиано бар J'ADORE ще бъде домакин на станалия вече традиционен годишен МУЗИКАНТСКИ КУПОН! Поканени са музиканти от Велико Търново, Горна Оряховица и всички околни населени места, както и приятели на музикантите.Направете резервация, ако искате да си осигурите места! Телефон за резервации: 0884 06 05 70!Условията:ВХОД: 5лвМоже да внесете в бара любими питиета и мезета ако желаете!За музиканти: желателно е да вземете със себе си своите инструменти, за да се включите в джема...Начало на купона: 20.00ч! Събитието във Facebook Редактирано Март 30, 2015 от savov Цитирай
savov Отговорено Април 19, 2015 Автор Отговорено Април 19, 2015 Снимки от музикантското парти тази година в този Facebook албум Видеата вероятно скоро ще обединим и направим пак в нещо като филм... иначе вече има доста качени изпълнения в YouTube канала ми . До скоро! Цитирай
Recommended Posts