Polyphone Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 Вяра, просто е чудесно!!! Специални поздрави и за Ангелина!! Много добре звучите двечките Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 20, 2010 Отговорено Март 20, 2010 Благодаря на всички - и за възторжените, и за критичните коментари! Благодаря и на Вяра - не просто за този кавър, а за цялото й присъствие във форума! 5:40Ангелинке - колкото и да те тача, харесвам и уважавам, ще ти призная, че включването ти в тоя кавър е малко егоцентрично, макар и като бек-вокал... Много се осланям на твоя усет за композиция и аранжимент, но малко ме притеснява часът на написаното. При все това, изпитах приливи на необуздана нежност към чорапките на контрабасиста от твоя скеч. Настоявам на края на клипа аз да изляза от мъглата и да бъда мазна, дебела и черна - и готово... --------- Сега по-сериозно за този опит. Тръпка ми е да направя нещо с Вяра, обаче не знам откъде да подхвана това начинание. Затова реших, че едно известно парче може да издържи на експерименти, защото е фиксирано в съзнанието на аудиторията като "норма". Не съм пяла просто като "беквокал" - разходила съм се из всякакви функции, които гласът може да играе в един аранжимент. Пяла съм и като бекграунд, и дуетно, и солистично - както дойде - с единствената надежда, че поведението ми няма да разпадне композицията, защото парчето е много познато. Иначе, да, направила съм неща, които в непознат контекст биха звучали самоцелно. От друга страна... цялата дискография на Sade е "вери софистикейтед" - пеенето е много семпло, но няма един тон, една перкусия, едно обаждане на мъжки вокал, които да са случайни. В дует със Sade пак нямаше да звуча добре (с тия "хватки). Но Вяра е дала друга интерпретация на парчето - внесла е един лек дух на рок-небрежност, от порядъка на Nelly Furtado, Natalie Imbruglia (с кого ли не я сравнихме вече...). Затова реших, че мога да "контрирам" нейното непринудено поведение с по-преднамерени елементи, без това да попречи на цялото. Не знам дали съм успяла! Ако правилно съм разбрала, @BlueZone и @Tozi, смятат, че съм прекалила и крайният резултат не е добър... Не знам какво мисли Вяра - нейното мнение в случая е най-важно. Цитирай
Tozi Отговорено Март 20, 2010 Отговорено Март 20, 2010 Как разбра???? Аз нищо не съм казвал..!!??..!.. Коментирах израза "крейзи бичес". Цитирай
Ивелин Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 ^ Понякога стават обърквания и не се знае дали коментираш предходен пост или пишеш по главната тема. За това като се обръщаш към даден човек ползвай или @ или ^ Цитирай
JD Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 Крайно на място е "крейзи бичес" Доста емоционално е станало, а идеята на BlueZone за клип се връзва идеално. Помислете си да станете негърки и да я осъществите! Цитирай
euphoriaburn Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 Лелейй какво стана заради моя коментар, а аз го казах с топли чувства и добри намерения, нищо че звучи вулгарно Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 22, 2010 Отговорено Март 22, 2010 @Tozi, благодаря ти, че така патетично охраняваш наШшто лично достойнство, все си мислех, че изказването ти е по съдържанието и развитието на темата. Пък аз страдам от параноя, че непрекъснато ме обвиняват в "софистикейшън", пудра и фалш ... Доколкото разбирам от коментара на JD, можем да заформим поредния 'голем проект', така че: ТЪРСИМ СПОНСОР (и катран)! Цитирай
InsArtTure Отговорено Март 25, 2010 Отговорено Март 25, 2010 Много кефят и двете. С изпипаността си. Имам само една забележка - не като вокален разбирач, а като любител на Шаде: Не е достатъчно негърско. Липсва ми оная негърска идейка в гласа и интонацията. Която не е задължителна, разбира се - все пак е кавър. Така че - просто вкусова забележка. Цитирай
bombrain Отговорено Април 7, 2010 Отговорено Април 7, 2010 ей тва мога да кажа вече,че ми харесва доста наистина мноо хубава песен!!!!аз обичам такъв джазрсупер релаксиращ и нежен... Цитирай
Recommended Posts